x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Comandă uși de garaj de la Alexiana Group. Aici găsești și rulouri exterioare

(P) Comandă uși de garaj de la Alexiana Group. Aici găsești și rulouri exterioare

23 Oct 2023   •   13:06
(P) Comandă uși de garaj de la Alexiana Group. Aici găsești și rulouri exterioare

În aceste vremuri, confortul și tehnologia sunt parte integrantă din viața noastră de zi cu zi. Începând cu dispozitivele inteligente care ne gestionează iluminatul și temperatura în casă, până la mașinile autonome care ne conduc pe șosele, avem un acces facil la o serie de facilități care ne fac viața eficientă și plăcută. Un aspect al casei noastre care rămâne adesea lăsat în urmă, fiind subevaluat, este garajul, și mai ales calea de acces a acestuia.

Ușile de garaj automatizate sunt din ce în ce mai prezente la garajele românilor și nu numai. Dacă te întrebi de unde cumpără lumea astfel de sisteme moderne, ei bine, află că pot fi comandate de la Alexiana Group. Aici gasesti si rulouri exterioare, în caz că vrei să aduci un strop de noutate și casei tale.

 

Ușa de garaj comandată după măsurători realizate gratuit, de echipa tehnică

 

Ceea ce trebuie de specificat despre aceste uși de garaj este faptul că acestea sunt realizate într-un stil personalizat, în sensul că țin cont specific de măsurătorile făcute la fața locului. Echipa tehnică a furnizorului se ocupă gratuit de acest lucru, pentru toți clienții. O ușă secțională de exemplu, vine la pachet cu un design practic, oferă siguranță obiectelor ce se află înăuntrul garajelor și respectiv mașinii, și este ușor de utilizat.

 

Acestea au un dublu rol, în sensul că izolează termic și acustic. Au la bază panouri elvețiene de tip sandwich care conțin oțel galvanizat, cunoscut pentru eficacitatea sa de-a lungul timpului. Umplute cu spumă poliuretanică, acestea devin responsabile și de diminuarea zgomotelor din exterior, dar și din interior. În cazul în care copilul tău vrea să bată la tobe cât e ziua de lungă, o va putea face în garaj, nederanjând vecinii.

 

Rulouri exterioare care te vor ajuta să ai parte de intimitate în casă

 

Rulourile exterioare fac și ele parte din gama de produse pe care vei dori să le integrezi în casa ta. Acestea te protejează de razele solare prea puternice și nu permit privirilor curioase să pătrundă în interiorul casei, respectiv a camerei. Așadar, vei putea petrece un timp de calitate cu familia, fără să ai impresia că cineva se află mereu cu ochii pe tine.

 

Vara te vor proteja împotriva razelor solare, iarna asigură o izolare termică eficientă, asta pentru a nu avea pierderi de căldură. Atât ușile de garaj, cât și aceste rulouri sunt sisteme pe care trebuie să le iei în considerare dacă dorești să ai parte de o casă modernă și protejată așa cum trebuie.

 

Înscrierea pe site-ul oficial îți aduce 1 an în plus de garanție

 

Dacă ești decis și vrei să cumperi o ușă de garaj sau poate rulouri exterioare poți să o faci și online. Poți să vezi site-ul oficial aici și să înscrii online. Ai parte de un an în plus de garanție la aceste sisteme. Alexiana Group îți mai pune la dispoziție și alte produse pentru casa ta, plase pentru insecte, marchize - copertine sau sisteme din aluminiu.

 

 

Contact:

 

www.alexiana.ro

0230 560 560

0755 111 222

office@alexiana.ro

×