x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Criptomoneda MultiversX, a românilor de la Elrond, a ajuns la cea mai bună valoare în 2023

(P) Criptomoneda MultiversX, a românilor de la Elrond, a ajuns la cea mai bună valoare în 2023

08 Mai 2023   •   15:48
(P) Criptomoneda MultiversX, a românilor de la Elrond, a ajuns la cea mai bună valoare în 2023

Mulți investitori români sunt încântați de noul val de creștere a prețului criptomonedei MultiversX, creată de compania românească Elrond. În ultima perioadă, moneda a atins cel mai înalt nivel din 2023, înregistrând o creștere semnificativă a valorii.

De la lansarea sa, MultiversX a atras atenția investitorilor din întreaga lume. Criptomoneda utilizează tehnologia blockchain. În primii ani, MultiversX a înregistrat o creștere constantă a valorii sale, atrăgând un volum foarte mare de investitori și câștigând popularitate în comunitatea criptomonedelor.

Compania Elrond a dezvoltat parteneriate strategice cu alte companii din industria criptomonedelor și a introdus noi funcții pentru a îmbunătăți securitatea și eficiența tranzacțiilor.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Elrond, creșterea valorii MultiversX este rezultatul interesului în creștere pentru criptomonede, precum și al investițiilor semnificative făcute de investitori de pe tot globul. În plus, prin dezvoltarea parteneriatelor strategice anterior amintite s-a adus o contribuție la creșterea prețului monedei vrituale.

Ce este MultiversX?

Compania românească Elrond a lansat în anul 2017 o nouă criptomonedă a cărei denumire în prezent este MultiversX. Această monedă digitală a fost creată pentru a spori eficiența tranzacțiilor digitale și pentru a oferi o variantă descentralizată pentru transferurile interbancare.

MultiversX, cunoscută în trecut sub denumirea de Elrond, EGLD sau eGold (aurul electronic), este un protocol tranzacțional care utilizează arhitectura Proof of Stake, un sistem foarte bine securizat și rapid pentru efectuarea tranzacțiilor.

Potrivit informațiilor de pe site-ul oficial, MultiversX este o rețea blockchain extrem de scalabilă, sigură și descentralizată, creată pentru utilizatori (persoane fizice sau juridice), pentru a permite realizarea de aplicații noi, dar mai are și rolul de a fi o nouă frontieră spre metaverse.

În 2020, MultiversX a început să câștige în popularitate în special în România, datorită eforturilor companiei Elrond de a promova criptomoneda pe piața locală. Mulți investitori români au început să investească în MultiversX, atrași de promisiunea unei rentabilități ridicate și de securitatea oferită de tehnologia din spatele monedei.

În 2021, datorită interesului sporit al investitorilor din întreaga lume în criptomonede și nu numai, valoarea prețului MultiversX de la Elrond a crescut considerabil. Astfel de monede digitale deveneau nu doar investiții pentru securizarea capitalului financiar, cât și modalități de a obține profit.

 

Disclaimer: Specialiștii avertizează că investițiile în criptomonede sunt întotdeauna riscante și că investitorii ar trebui să fie pregătiți să-și asume riscuri înainte de a investi într-o astfel de monedă digitală.

MultiversX a reușit să obțină treptat, dar sigur, încrederea utilizatorilor în investițiile făcute în criptomonede, dar și în avantajele multiple aduse de tehnologia blockchain, care ar putea avea un impact masiv în viitorul economiei globale.

 

Avantajele investițiilor în Multi

Printre caracteristicile pozitive pe care criptomoneda celor de la Elrond își merită un loc în topul preferințelor investitorilor în criptomonede se numără:

  • scalabilitate – datorită utilizării tehnologiei blockchain și a modelului PoS;
  • comunitate puternică – MultiversX are în spate o comunitate bine consolidată și implicată activ în dezvoltarea criptomonedei, ceea ce îi conferă o mai mare încredere și stabilitate;
  • parteneriate strategice – numeroasele parteneriate încheiate cu o serie de companii importante din industrie, precum Binance sau BitGo, aduc monedei un plus de vizibilitate;
  • creștere continua – încă de la înființare s-a bucurat de o dezvoltare susținută și constantă;
  • performanță ridicată – MultiversX se bucură de rezultate remarcabile în ceea ce privește viteza de tranzacționare și costurile reduse;
  • securitate ridicată – modalitatea de criptare și tehnologia din spatele monedei o fac să devină una dintre cele mai sigure modalități de protecție a fondurilor investitorilor;

 

Elrond: istoric, fondatori și viziune

Elrond este o companie din România care și-a stabilit misiunea de a aduce tehnologia blockchain la un nivel nou, revoluționând astfel industria criptomonedelor.

Înființată în 2017 de către Beniamin Mincu, Lucian Mincu și Lucian Todea, compania și-a consolidat poziția ca fiind una dintre cele mai inovatoare și dinamice companii din acest domeniu. Elrond își are sediul central în orașul Sibiu, acolo unde apar sau se dezvoltă și proiectele din portofoliul lor, printre care și MultiversX.

De-a lungul timpului, Elrond a dezvoltat soluții de blockchain și criptomonede care au atras atenția investitorilor din întreaga lume. Printre cele mai notabile inovații se numără lansarea criptomonedei MultiversX, care s-a bucurat rapid de o popularitate masivă. Dată fiind creșterea rapidă pe piața globală, moneda a atras foarte multă atenție în România, fiind prima criptomonedă românească ce s-a bucurat de un real succes într-o sferă deja puternic dezvoltată și explorată.

Pe lângă dezvoltarea de soluții tehnologice revoluționare, Elrond a fost implicată într-o serie de proiecte de cercetare și dezvoltare în colaborare cu universități și instituții de cercetare de top din întreaga lume. Această abordare colaborativă a permis companiei să îmbunătățească continuu soluțiile existente și să dezvolte noi tehnologii, care să răspundă nevoilor actuale și viitoare ale pieței.

Cu o echipă de profesioniști talentați și dedicati, Elrond continuă să se impună ca un lider al inovației și dezvoltării în industria blockchain și a criptomonedelor. În plus, prin parteneriatele strategice încheiate cu alte companii din domeniu, Elrond a demonstrat abilitatea de a crea sinergii puternice în ceea ce privește promovarea creșterii și dezvoltării industriei criptomonedelor.

Astfel, Elrond a demonstrat că se poate integra ușor în rândul companiilor de top din România, care reușește să impună tehnologii adaptate continuu la schimbările de pe piață. Cu o astfel de viziune și o echipă de profesioniști din ce în ce mai talentați, putem fi siguri că viitorul va aduce noi inovații și realizări spectaculoase în domeniul criptomonedelor.

 

Impactul Elrond asupra imaginii României

Elrond, prin vizibilitatea sporită obținută la nivel global datorită statutului său de pilon în dezvoltarea de monede virtuale prin tehnologia blockchain, a contribuit cu succes la îmbunătățirea imaginii României ca țară.

Investitorii cu experiență în criptomonede știu că volatilitatea și potențialul de creștere pe termen lung al monedei MultiversX este într-o mare măsură legat de credibilitatea pe care piața o are în compania din spate. O monedă populară atrage un imens flux de persoane dornice să se informeze în legătură cu țara de proveniența a Elrond, echipa din spatele proiectului, dar și viitoarele mișcări investiționale planificate.

Parteneriatele puternice și concrete între produsele Elrond și mari companii din varii domenii, instituții financiare, administrative, școli și universități de prestigiu din România atrag la rândul lor șanse considerabile de creștere a numărului de investiții.

×