x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Cumpară case de marcat noi de la AttoSoft

(P) Cumpară case de marcat noi de la AttoSoft

27 Iul 2021   •   21:27
(P) Cumpară case de marcat noi de la AttoSoft

Operatorii economici care vând bunuri sau prestează anumite servicii sunt obligați să dețină o casă de marcat și să emită bonuri fiscale. Firma AttoSOFT, cu o experiență de 17 ani în implementarea echipamentelor necesare automatizării activităților de retail și restaurant, pune la dispoziția tuturor celor interesați toate echipamentele necesare.

 

Este foarte important ca persoanele juridice să-și poată achiziționa dintr-un singur loc instrumentele de care au nevoie la începerea activității, pentru a scuti timp și efort. AttoSOFT,  comercializează toată gama de echipamente prin intermediul magazinului online Casedemarcat.eu. Pe site se pot vizualiza si comanda urmatoarele produse:

  • case de marcat;
  • imprimante fiscale;
  • imprimante termice;
  • cântare comerciale;
  • cititoare coduri de bare;
  • terminale mobile;
  • sertare de bani;
  • accesorii case de marcat;
  • accesorii terminale mobile;
  • consumabile.

 

Elemente care caracterizează casele de marcat noi vândute de AttoSoft

In magazinul online al firmei AttoSoft sunt disponibile mai multe modele de case de marcat noi, în ideea în care se dorește a se răspunde cerințelor tuturor solicitanților, indiferent de domeniul în care activează. Înainte de a decide asupra modelului potrivit, persoana care face achiziția trebuie să țină cont de mai multe aspecte:

  • care este numărul de bonuri estimat zilnic și câte articole vor fi în casa de marcat;
  • ce performanțe au modelele disponibile pe piață;
  • care sunt prețurile casei de marcat și ale consumabilelor;
  • ce prevede contractul de service.

 

Unele modele noi de case de marcat sunt compacte, portabile sau staționare, au design-uri inovatoare, fiind potrivite diverselor activități. Datorită sistemelor ușoare de încărcare a rolei de hârtie, a tastaturii ergonomice  și a graficii ușor de citit pentru operatorul de casă, acestea ajută în desfășurarea cu rapiditate a procesului de vânzare.

 

Un astfel de model este casa de marcat Daisy Compact S, cu acumulator inclus, care este cel mai mic model de casă de marcat din lume. Este recomandată în cadrul următoarelor activități: distribuție și comerț ambulant, livrări la domiciliu, vânzări mobile, bar și cafenea, service auto, farmacie, hotel și pensiune, transport alternativ, magazin și mini-market.

 

Un alt produs distribuit de Casedemarcat.eu este casa de marcat Olivetti Form 100, conformă și ea cu noua lege fiscală din 2018, care are jurnal electronic și este ideală pentru magazine, comerț ambulant, HoReCa. Accesoriile opționale care pot fi achiziționate contra cost sunt modul GPRS și modul WiFi.

 

De ce să alegi AttoSOFT

La AttoSoft, pentru fiecare tip de echipament sunt disponibile mai multe modele, astfel încât clienții să poată alege ce li se potrivește cel mai bine din punct de vedere al domeniului de activitate, dar și al bugetului alocat.

 

Pentru echipamentele achiziționate de la ei, specialiștii de la AttoSOFT asigură service în perioada de garanție și post garanție într-un timp scurt și cu operativitate maximă, pentru ca acestea să poată fi utilizate din nou fără a fi afectată activitatea firmei. Acest lucru este posibil datorită experienței și profesionalismului, firma având o vechime de 17 ani pe piața caselor de marcat, a echipamentelor de retail și a soluțiilor software puse la dispozitie..

 

În cazul firmelor care își doresc optimizarea activităților, susținerea managementului, creșterea vânzărilor și un control mai bun al afacerii, cei de la AttoSOFT furnizează soluții IT complete ce cuprind consultanță, echipamente și software, astfel încât procesul să fie mai bine organizat.

 

 

 

×