x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) EasyCare un brand dezvoltat de Dasco Distribution

(P) EasyCare un brand dezvoltat de Dasco Distribution

07 Oct 2021   •   14:19
(P) EasyCare un brand dezvoltat de Dasco Distribution

Marca EasyCare a luat naștere din dorința de a oferi consumatorilor, produse farmaceutice și pentru îngrijirea bebelusilor, de calitate maximă, la prețuri accesibile tuturor. Creatorul și promoterul acestui brand este Dasco Distribution Concept SRL, cu capital 100% românesc,  ce se axează pe importul și distribuția de dispozitive medicale, produse farmaceutice, produse cosmetice și produse alimentare de nișă (produse fără zahăr, fără gluten, fără lactoză, BIO, naturale etc.). În termen scurt compania a obținut aprecierea atât a clienților cât și a partenerilor externi ale căror mărci de prestigiu le reprezintă în România cât și în țările învecinate (Bulgaria sau Rep. Moldova).
 
Societatea este importator și distribuitor pentru 3 categorii de produse:
·       Dispozitive medicale, produse farmaceutice și articole pentru bebeluși și copii: deține marca proprie EasyCare și EasyCare Baby, cu un portofoliu de peste 150 articole, de la materiale consumabile (seringi, feși, comprese, bandaje etc.) până la dipozitive medicale electronice (termometre digitale, aparate de aerosoli, cantare, pompe de sân, camere supraveghere copii); este distribuitor al producătorului Pikdare Srl Italia, pentru gama de produse PiC în Romania, cu o gama variată de dispozitive medicale și de întreținere personală
·       Dulciuri, produse alimentare de nișă și alimente funcționale: compania este distribuitor exclusiv pentru 10 producători internaționali de prestigiu de produse fără zahăr, fară gluten, fară lactoză sau eco, precum: bomboanele fară zahăr Vivil, jeleuri și gumă de mestecat Fini, jeleuri vegane Beauty Sweeties, bomboane cu ghimbir Ibons, fructe deshidratate EuroCompany, îndulcitori și produse de nișă Damhert, caramele Liking, produse fară zahăr Debron, bezele Kindly’s, batoane proteice Nature Tech.

Produse cosmetice, de baie și detergenți: reprezintă furnizori de produse cosmetice din Grecia, Olanda, Polonia și Italia: Hegron Cosmetics, Germo SpA, LaQ și MyPlanet. Totodată a creat produse cosmetice de baie pentru marca proprie EasyCare Baby, precum bombe de baie sau creioane lavabile de baie.
Echipa de vânzări gestionează peste 400 de clienți B2B cu care compania se mândrește și cărora le mulțumește cu această ocazie. Aceștia activează în zona farma, al distribuției, dar și în comerțul modern și tradițional, benzinarii și supermarketuri, magazine online, clinici private sau spitale de stat.
  

Printre pricipalii clienți ai companiei, se numără:
·       Comerț modern: Auchan, Carrefour, Cora, DM Drogerie Markt, Mega Image, Metro;
·       Benzinarii: OMV Petrom, Mol;
·       Distribuție food: Aquila Prod Com, Duo Distribution, Hesperis Distribution, Radix;
·       Farma și Plafar: lanțuri de farmacii, farmacii independente sau magazine plafar – Sensiblu, Richter, Farmacia Tei, Farmacia Ana Maria, Pharmalife Med, Farmacia de la Țară, Remedia, Help Farm, Ced Pharma, Miracolul Plantelor etc.
·       Distribuție farma: 2A Farm, Green Power Distribution, Onedia Distribution, PharmAhead, Terrafarm;
·       Electronice: Altex;
·       Online: Emag, Elefant;
·       Copii: Bebetei;Clinici private: Medlife, Sanador, Gral Medical, Synlab;
·       Principalele spitale de stat din Romania

Dasco Distribution Concept SRL este avizată de Ministerul Sănătății din România pentru importul și distribuția de dispozitive medicale. Totodată deține certificări emise de DSVSA Ilfov pentru comerțul, distribuția și depozitarea produselor alimentare, Ministerul Agriculturii pentru comerțul, distribuția și depozitarea de produse ecologice. Activitatea este certificată ISO 9001:2015 de SRAC Cert, fapt ce atestă calitatea serviciilor și a produselor furnizate către clienți.
Portofoliul Dasco este în continuă dezvoltare și îmbunatățire și compania își dorește să satisfacă nevoile clienților cu un grad maxim de seriozitate, profesionalism și rapiditate!

×
Subiecte în articol: EasyCare