x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Protecția Consumatorilor a găsit un șobolan într-un magazin din sectorul 1 al Capitalei

Protecția Consumatorilor a găsit un șobolan într-un magazin din sectorul 1 al Capitalei

de Redacția Jurnalul    |    01 Ian 2024   •   17:00
Protecția Consumatorilor a găsit un  șobolan într-un magazin din sectorul 1 al Capitalei
Sursa foto: FB ANPC

Un incident a avut loc la Mega Image Domenii, unde Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor din sectorul 1 al Capitalei a intervenit rapid în urma circulației unor imagini ce arătau prezența unei rozătoare în interiorul magazinului.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini referitoare la prezența unei rozătoare în interiorul magazinului Mega Image Domenii, Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor din sectorul 1 al Capitalei a verificat informația", spune un mesaj transmis de  ANPC.

Verificările efectuate au confirmat neplăcuta situație. O operațiune de curățenie intensivă a fost demarată imediat, cuprinzând dezinsecție, dezinfecție și deratizare. Produsele susceptibile de contaminare au fost retrase de pe rafturi și vor fi supuse distrugerii pentru a asigura siguranța consumatorilor.

În consecință, zona de bake-off a magazinului va rămâne temporar închisă până la finalizarea tuturor operațiunilor de igienizare. Simultan, tăietorul de pâine a fost oprit pentru a fi supus unui riguros proces de curățare și igienizare completă.

 

×
Subiecte în articol: Mega Image Domenii sobolan