x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Team-building de 150.000 de lire sterline pentru faliţii Royal Bank of Scotland

Team-building de 150.000 de lire sterline pentru faliţii Royal Bank of Scotland

16 Oct 2008   •   00:00

La doar câteva zile după ce guvernul britanic a început naţionalizarea Băncii Regale a Scoţiei (Royal Bank of Scotland), parte a unui plan de salvare în valoare de 15 miliarde de lire sterline, angajaţii RBS au dat o mega-petrecere.



La doar câteva zile după ce guvernul britanic a început naţionalizarea Băncii Regale a Scoţiei (Royal Bank of Scotland), parte a unui plan de salvare în valoare de 15 miliarde de lire sterline, angajaţii RBS au dat o mega-petrecere.

Evenimentul, ţinut pe cât posibil secret, a avut loc miercuri la un hotel de cinci stele şi a costat compania 150.000 de lire sterline. Conducătorii RBS au făcut uitate astfel deciziile slabe din ultimul timp, care au dus la o criză în companie, şi au băut şi mâncat pe banii contribuabililor britanici.

În total, 100 de angajaţi din 11 state au luat parte la o băută de două zile - găzduită de starul de rugby Rory Underwood şi un magician cunoscut telespectatorilor britanici, informează The Sun. Toată lumea s-a bucurat de băutură gratis la bar, vin de Porto, coniac, şampanie şi alte 150 de sticle de vinuri scumpe. Meniul de mâncare a cuprins delicatese japoneze, carne de vită Wellington în sos Madeira, ciocolată albă şi alte dulciuri.

Directorul RBS, David Manson, le-a spus angajaţilor să se distreze, chiar dacă "au dezamăgit mulţi dintre acţionari". Astfel că toată lumea a luat parte la diverse concursuri şi cursuri de dans pe hit-urile Abba.

Petrecerea a avut loc la Grand Hotel din Eastbourne, în sudul Marii Britanii, unde camerele de hotel costă până la 335 de lire sterline pe noapte. Angajaţilor li s-a spus să ascundă lucrurile ce aveau brand-ul RBS pe ele. Un angajat al hotelului a declarat pentru tabloidul The Sun că ar fi trebuit să fie 196 de angajaţi la petrecere, însă "le-a fost teamă să nu se afle, astfel că au redus numărul invitaţilor la 100, chiar dacă au fost plătite toate camerele".

Un purtător de cuvânt al RBS a declarat: "Această întâlnire a fost una de lucru, menită să reunească echipa noastră internaţională".
www.antena3.ro

×
Subiecte în articol: economic