x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie TIBCO, targul intregii familii

TIBCO, targul intregii familii

02 Iun 2004   •   00:00

Distractie, cumparaturi, jocuri cu premii. Daca doriti sa va recreati, dar sa faceti si cumparaturi la preturi promotionale nu ocoliti Romexpo. Aici 500 de firme isi expun produse la TIBCO timp de sase zile.

DANIELA IVAN

In ritm de fanfara si muzica autohtona, la Romexpo si-a deschis ieri portile Targului International de Bunuri de Consum - TIBCO 2004, cea mai mare manifestare internationala pentru bunuri de consum organizata in Romania. In acest an, targul reuneste 496 de firme, din care 158 straine care expun imbracaminte si incaltaminte, cosmetice, cadouri, lenjerie, articole pentru casa si gradina, alimente, bauturi si orice alte produse care intra in categoria bunurilor de consum. "Vizitatorii vor avea atatea de facut, incat cu siguranta le va fi greu sa aleaga. Vor putea cumpara produse de calitate la preturi promotionale, vor asista la reprezentatii artistice, vor degusta bucate traditionale, vor participa la concursuri cu premii atractive", a declarat George Cojocaru, presedintele CCIRB sI director general Romexpo.

Salon special pentru copii

Daca doriti sa faceti o bucurie copilului dumneavoastra duceti-l in salonul Kidex. Aici se poate juca in locuri special amenajate si in timp ce dumneavoastra catati sa-i cumparati o hainuta sau un joc, el se poate intalni fata-n fata cu personaje din lumea desenului animat. Prietenosi, eroii visurilor lui ii vor da un balon colorat si-l vor intreba ce mai face sau cum il cheama. Tot aici,vor fi organizate o serie de activitati de divertisment: demonstratii si jocuri sportive, intalniri cu fosti mari sportivi, demonstratii cu avioane captive, badminton, precum si intalniri cu copii campioni olimpici si mondiali. Premiile nu vor lipsi pentru cei mai talentati dintre micii participanti.

Salonul "My Happy Pet"

Daca iubiti animalele de casa si intentionati sa va cumparati un caine sau o pisica acum aveti de unde alege. Firme care se ocupa cu aceasta activitate va prezinta exemplare care au parintii premiati la diverse saloane internationale sau animale mai modeste din punct de vedere al arborelui genealogic. Depinde numai de dumneavoastra ce doriti. Aici se mai gasesc papagali, pesti si alte animale de companie. Vor fi si demonstratii zilnice de rase, precum si demonstratii de dresaj.

Program

Pentru ca TIBCO este un targ unde vezi, cumperi si te distrezi, organizatorii au gandit un program de manifestari conexe cat mai variat. Vor fi spectacole, muzica de toate tipurile, de la muzica populara pana la muzica moderna. Programul de vizitare este intre 11:00-20:00, iar duminica, in ultima zi, intre 11:00-16:00. Biletul de intrare este 30.000 de lei.

Si ministrii vin la TIBCO

Printre deputati si autoritati guvernamentale si locale, doi ministri au fost ieri prezentI la deschiderea TIBCO. Eugen Dijmarescu, ministrul delegat pentru comert, Ionel Blanculescu, ministrul Autoritatii Nationale de Control, s-au plimbat prin standuri si au luat pulsul targului si al economiei. "TIBCO este o modalitate de promovare a comertului. Aici este locul unde ne putem intalni cu companiile, iar acestea se intalnesc cu cumparatorii si pot vedea ce se cauta, ce produc si celelalte companii. Este un barometru", a spus Dijmarescu. Ionel Blanculescu are si alte motive de satisfactie. "Unele dintre firmele care expun aici sunt salvate de mine, ca presedinte al AVAB. Sigur ca simt o satisfactie profesionala care ma incarca si ma motiveaza sufleteste si profesional", ne-a marturisit ministrul. Pe langa firmele romanesti, din targ puteti cumpara obiecte traditionale din 33 de tari. Importante delegatii de peste hotare au venit sa-si expuna produsele la Romexpo. Veti putea gasi aici obiceiurile, traditiile, artizanatul din Armenia, Coreea, Kenya, Mexic, Etiopia etc. De asemenea, continuand traditia prezentarii nationalitatilor conlocuitoare, anul acesta s-a organizat un pavilion al nationalitatii maghiare.
×
Subiecte în articol: economic tibco