x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Uzina austriaca de sisteme de canalizare

Uzina austriaca de sisteme de canalizare

10 Dec 2004   •   00:00

Compania austriaca SW Umwelttechnik, specializata in productia de aparatura tehnologica pentru protectia mediului, va incepe anul viitor constructia unei fabrici de sisteme de canalizare la Ortisoara, in judetul Timis. Fondurile alocate proiectului se ridica la o valoare de doua milioane de euro.

CATALIN BUDESCU

MODERNIZARE. Tevi austriece pentru apa de baut din Zalau
EXTINDERE. "Investitia face parte din strategia SW Umwelttechnik de extindere a activitatilor sale in Europa Centrala si de Sud-Est", au declarat reprezentantii acestei firme. Compania austriaca a intrat pe piata romaneasca prin intermediul exporturilor realizate de cele cinci unitati de productie din Ungaria.

CONTRACT. Noua unitate de productie de sisteme de canalizare (tevi si infrastructura pentru puturile de apa) va fi construita in localitatea Ortisoara, situata intre Timisoara si Arad. Pe langa acest proiect, subsidiara din Ungaria a grupului austriac a castigat un contract de construire a retelei de apa potabila in orasul Zalau. Proiectul in valoare de 6 milioane euro, cofinantat din fonduri europene, presupune instalarea a 50 kilometri de tevi, reabilitarea rezervoarelor de apa si instalarea de statii de pompare. Lucrarile de constructie vor incepe in 2005 si vor fi definitivate in 2006.

×
Subiecte în articol: economic