x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Programul magazinelor Auchan. Transportul gratuit maxi-taxi se suspendă

Programul magazinelor Auchan. Transportul gratuit maxi-taxi se suspendă

23 Mar 2020   •   13:34
Programul magazinelor Auchan. Transportul gratuit maxi-taxi se suspendă
Sursa foto: observator.tv

Magazinele Auchan vor avea un program zilnic de la 8:00 la 21:00, pentru ca personalul propriu să ajungă acasă până la ora 22:00. Transportul gratuit maxi-taxi pentru clienţi se suspendă, potrivit unui comunicat al copaniei.

Excepţie fac Auchan Cotroceni, cu un program zilnic între orele 8:00-20:00, şi supermarketul Auchan Obor care, în intervalul luni-sâmbătă, este deschis de la 8:00-21:00, iar duminică între 8:00-18:00.

Magazinele MyAuchan din staţiile Petrom sunt deschise non-stop.

"Invităm românii să adopte şi ei acest program responsabil şi mai precaut de cumpărături şi să se informeze cu regularitate de pe www.auchan.ro, unde pot consulta şi toate măsurile din planul extins de protecţie pe care Auchan le-a pus în aplicare în ultimele săptămâni pentru clienţi şi colaboratori", a declarat Tiberiu Dăneţiu, director marketing Auchan Retail România.

Din 24 martie 2020, Auchan suspendă transportul gratuit maxi-taxi pentru clienţi pe toate rutele, cu excepţia oraşelor în care serviciul este asigurat de către regia publică locală de transport, caz în care nu vor exista modificări.


 

×
Subiecte în articol: coronavirus auchan