x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Florentina Fântânaru: “Sunt dependentă de emoţii”

Florentina Fântânaru: “Sunt dependentă de emoţii”

de Anca Nicoleanu    |    05 Dec 2012   •   21:33
Florentina Fântânaru: “Sunt dependentă de emoţii”
Sursa foto: vali buga
■ Jurnalul Naţional: În cei aproape şase ani de “Dincolo de aparenţe”, alături de care invitaţi ai emisiunii tale te-ai simţit extrem de emoţionată?
■ Florentina Fântânaru:
Au fost momente când lacrimile făceau sincron în ochii mei şi-ai invitatului, dar ce să fac dacă sunt dependentă de emoţii?! E singura mea dependenţă (râde). Au fost ediţii despre care telespectatorii mi-au transmis că li s-au înnodat lacrimile în barbă. Cea mai recentă a fost emisiunea în care Anca Ţurcaşiu a dat tonul emoţiei, dincolo de ecran!

■ Ce poveste de viaţă te-a impresionat în mod deosebit, în actualul sezon?

■ Invitaţii mei au poveşti de viaţă demne de film. Carmen Avram a venit în premieră, “dincolo de aparenţe”, şi ne-a dus pe toţi într-o lume pe care chiar o vezi doar în film. Ediţia aceasta o veţi urmări la Antena 2 pe 23 decembrie, de la 16:30!

■ Care dintre invitaţi te-a surprins şi prin ce a făcut-o?
■ Andi Vasluianu m-a surprins cum îşi ţine în frâu farmecul (râde). Nu vrea să uzeze de el, pentru că e prea modest. Are conştiinţa propriei valori, însă nu e mândru, iar uneori se ruşinează pentru că lumea îl place şi-l complimentează! M-a surprins emoţia primăriţei din Craiova, Olguţa Vasilescu. Oricât ar fi de “tăvăliţi” politicienii în situaţii de tot felul, li se întâmplă şi lor să aibă trac!

■ Uneori, invitaţii tăi vin însoţiţi de copii. Dacă ai prezenta o ediţie alături de fiul tău, Dragoş, pe cine ţi-ar plăcea să luaţi la întrebări?
■ Sunt minunate întâlnirile “dincolo de aparenţe” cu părinţi şi copii. Se surprind reciproc şi nu o dată li s-a întâmplat să afle, unii despre alţii, lucruri pe care nici măcar nu le bănuiau. Cu Dragoş cred că l-am putea lua la întrebări pe Alonso, pilotul de Formula 1, deşi maşina lui preferată nu e Ferrari. L-am întreba ce crede el despre propriul monopost, “dincolo de aparenţe” (râde).

■ De-ar fi să te afli pe fotoliul invitatului, într-o emisiune de televiziune, cine ţi-ar plăcea să te intervieveze?
■ Nu vreau să mă gândesc deloc la asta, însă mi-ar plăcea să fiu intervievată de un moderator care nu intră cu bocancii în viaţa invitatului, pentru că eu însămi nu o fac.

■ Eşti un om sensibil şi puternic deopotrivă, care n-a avut o viaţă uşoară. Cine te-a ajutat să te ridici, atunci când poate nu mai aveai forţa să o faci singură?
■ Întotdeauna am avut forţa de la Dumnezeu. El e acolo înaintea mea şi îmi face cărare. Dacă mi-aş pune nădejdea numai în El, aş reuşi, negreşit!

■ Pentru mulţi, 2012 a fost un an greu, cu radicale schimbări, în diverse planuri. Cum a fost pentru tine?
■ Anul ăsta am învăţat să trăiesc cu gândul că, în viaţa asta, oamenii vin şi pleacă, indiferent de ce ai face şi m-am gândit mai mult la vorbele astea: “Eu nu ştiu să fac nimic. Nici mere ca mărul, nici prune ca prunul, nici nuci ca nucul ăla mare din gradina mea, pe care îl ştii... Eu ştiu să fac un singur lucru: să te iubesc! Şi uite, aş vrea să te iubesc aşa... să fac un pas şi încă un pas dincolo de aparenţe, până când n-o să mai rămână din mine decât un suflet pus într-o criptă. Şi atunci când tu o s-o deschizi, inima mea să-ţi spună: Te iubesc!”... Aşa m-a învăţat Adriana Trandafir!

■ Se apropie sărbătorile. Cum vă place, ţie şi lui Dragoş, să vă petreceţi Crăciunul?
■ Vom fi din nou la Galaţi, oraşul copilăriei mele, împreună cu toată familia şi nu o să ne lipsească plăcinta cu brânză şi stafide, pentru că mama mea face o plăcintă nemaiîntâlnită, de poveste, o plăcintă care începe cu “a fost odată ca niciodată”!

■ Continuă te rog fraza: “Mi-aş dori ca în 2013...”
■ ...să învăţ că nu este întotdeauna de ajuns să fii iertat de alţii. Câteodată trebuie să înveţi să te ierţi pe tine însuţi!
_________________________

Dincolo de aparenţe ■ Antena 2 ■ vineri, ora 15:00 ■ sâmbătă şi duminică, ora 16:30

×
Subiecte în articol: florentina fantanaru