x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri "Gabi Firea Show", o nouă emisiune la Antena 1

"Gabi Firea Show", o nouă emisiune la Antena 1

27 Oct 2011   •   20:45
"Gabi Firea Show", o nouă emisiune la Antena 1

Dupa sapte ani petrecuti la Antena 3 , unde a realizat talk show-ul din prime-time “Stirea Zilei', Gabriela Vranceanu Firea revine la Antena 1 cu un nou format tip magazin, duminica, in intervalul orar 16,30 – 19,00, care va fi intitulat “Gabi Firea Show'. Totodata, Gabriela Vranceanu Firea va prezenta si realiza opt editii noi ale show-ului “Geniali', in decursul anului 2012. Insa, pina atunci, vedeta va fi gazda a editiilor speciale prilejuite de sarbatorile de Craciun.

Tot incepind cu aceasta data, Gabriela a fost numita Manager Proiecte Speciale Intact Media Group, prima campanie pe care o va coordona vizind educatia civica in liceele si universitatile din tara, avind ca mesaj indemnul “ Invata sa decizi bine pentru tine!'

“Gabi este una dintre cele mai dedicate persoane pe care le cunosc. Nu doar meseriei, cu diversele sale valente- jurnalist, prezentator, realizator de programe, manager, ci si dimensiunii de mama, sotie, profesor. Am incredere, ca intotdeauna, in proiectele incredintate Gabrielei , stiind ca le va valorifica intocmai, intarindu-le si prin forta si entuziasmul sau contagios' – Camelia Voiculescu.

"Lucrez de 11 ani in Intact Media Group si fiecare zi a fost mai spectaculoasa decat cealalta. Aici am invatat enorm dar am si impartasit din experientele mele. Ani de zile am lucrat 7 zile din 7, cu cea mai mare placere iar eforturile mele nu au ramas nerasplatite. Sunt intr-o noua etapa a vietii mele, m-am recasatorit de curand, am primit minunata veste ca voi fi din nou mama, deci e timpul si pentru o schimbare profesionala. Am ales sa revin la Antena 1, pentru ca aici am cei mai multi prieteni si colegi si sunt convinsa ca noul proiect tv va fi unul de succes. Antena 3 va ocupa in inima mea in continuare un loc special" – Gabriela Vranceanu Firea.

Gabriela Vrinceanu Firea lucreaza in presa din 1991, parcurgind toate treptele profesionale, de la reporter la redactor, editor, prezentator, moderator, realizator. A absolvit cursurile facultatii de Litere a Universitatii Bucuresti , precum si studii post-universitare si academic la ASE, unde este doctorand. Este membru al Uniunii scriitorilor, a obtinut numeroase premii literare, publicind patru carti. Laureata a patru premii APTR, conduce publicatiile economice “Saptamina Financiara" si “Fin.ro', precum si saptaminalul de lifestyle “Felicia'. Este casatorita si are un copil de 16 ani, Tudor Stefan.

Intact Media Group ajunge astazi la peste 10 milioane de romani, printr-un un portfoliu puternic de brand-uri de referinta in televiziune, presa scrisa, radio, online si productie, printre care Antena1, Antena 3, Jurnalul National, Radio ZU sau gsp.ro.

×
Subiecte în articol: gabriela vranceanu firea