x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Gâdea, cel mai bun realizator de talk-show

Gâdea, cel mai bun realizator de talk-show

de Anca Nicoleanu    |    08 Dec 2010   •   19:13
Gâdea, cel mai bun realizator de talk-show
Sursa foto: Bogdan Chesaru/Intact Images

141674-bogdanchesaruintacimages-768w6506.jpgCâştigătorii celei de-a zecea ediţii a Premiilor TVMania au fost anunţaţi pe 7 de­cembrie, în cadrul unei gale festive des­fă­şurate la Teatrul „Bu­landra” din Bu­cu­reşti. Scena sălii Izvor s-a transformat într-un cabinet medi­cal, în care Siegmund Sorin Ciomprescu, doctorul „care suspendă boala prin tă­ie­re”, interpretat de Marius Florea Vizante, şi asistentele sale, me­dicale, desigur, Paloma (actriţa Irina Teodorescu) şi Ancuţa (Mugurel Coman, din formaţia Taxi) i-au invitat pe premianţi să-şi ridice trofeul. Taxi, care s-a transformat într-un grup de pacienţi cu probleme psihice, a asi­gurat momentele muzi­cale ale serii (imagine din spectacol).

Discursurile de mulţumire s-au ţinut de pe un scaun stomatologic, pe care s-au aşezat, pe rând, câştigătorii. Printre primii, Andreea Esca, premiată pentru cea mai bună emisiune de ştiri, „Ştirile PRO TV”. Cel mai bun realizator de talk-show a fost de­sem­nat Mihai Gâdea, de la An­te­na 3, pentru „Sinteza Zilei”, iar Emil Gră­di­nescu, de la Dol­ce Sport, a fost ales cel mai bun comentator spor­tiv.

La Prima TV s-au dus trei trofee: pentru cea mai bună emisiu­ne de satiră – „Cro­nica Câr­co­ta­şilor”, pentru cel mai bun reali­ty-show – „Ci­rea­şa de pe tort” şi pentru cel mai bun serial românesc – „Trăsniţii”. „Happy Hour” a fost aleasă cea mai bună emisiune-tabloid, iar „Dansez pentru tine”, cea mai bună emisiune de divertisment. Cel mai sexy star TV rămâne Radu Vâlcan, de la Acasă TV, iar cea mai sexy vedetă TV a fost „încoronată” Iulia Vântur, care s-a declarat surprinsă că a fost inclusă la această categorie. Spectacolul de gală a fost regizat de Gelu Colceag, după un scenariu de Dan Teodorescu.

×
Subiecte în articol: arte premii mass-media