x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii Antreprenorii din România și din alte țări pot primi fonduri și susținere de 30.000 de euro

Antreprenorii din România și din alte țări pot primi fonduri și susținere de 30.000 de euro

de Redacția Jurnalul    |    28 Apr 2023   •   16:00
Antreprenorii din România și din alte țări pot primi fonduri și susținere de 30.000 de euro

Antreprenorii din România și din alte țări pot primi fonduri și susținere de 30.000 de euro în cadrul programului digital Future Makers

Organizația Social Innovation Solutions, alături de partenerii săi, continuă să sprijine antreprenorii din Europa Centrală și de Est prin derularea celei de-a VI-a ediții a programului Future Makers, adresat start-upurilor. Câștigătorii programului pot obține premii în valoare de 15.000 euro și primesc, la fel ca participanții, acces gratuit la platforme de business development precum HubSpot for Startups, Monday.com și Notion, în valoare de 15.000 de euro.

Înscrierile se pot face până pe 8 mai 2023 inclusiv, prin completarea formularului de pe platforma socialinnovsolutions.typeform.com/FM2023, de către antreprenorii care fie activează în industria de sănătate și wellbeing, fie au o componentă semnificativă de inovație în alte domenii. În cadrul proiectului se pot înscrie atât start-upuri din România, cât și din Grecia, Serbia, Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova și Slovacia.

Programul Future Makers se desfășoară în perioada mai – septembrie, iar principalele teme de anul acesta sunt Future Makers Health și Future Makers Open Innovation. În cadrul programului, participanții beneficiază de mentorat facilitat de experți și antreprenori internaționali, au acces la experți din industriile pe care le reprezintă și pot participa la peste 30 de ore de ateliere antreprenoriale, de tehnologie și foresight.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: antreprenori 30.000 euro