x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii Licitația pentru tronsonul Baia Mare - Suceva va fi reluată

Licitația pentru tronsonul Baia Mare - Suceva va fi reluată

23 Ian 2020   •   14:09
Licitația pentru tronsonul Baia Mare - Suceva va fi reluată

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă reluarea licitaţiei pentru elaborarea studiului de fezabilitate aferent construcţiei drumului de mare viteză Baia Mare - Suceava, după ce a suspendat procedura iniţială.

CNAIR a ridicat suspendarea procedurii "Elaborare Studiu de Fezabilitate Drum de mare viteză Baia Mare - Suceava: Lot 1 Baia Mare - Bistriţa, Lot 2 Bistriţa - Vatra Dornei şi Lot 3 Vatra Dornei - Suceava", publicând răspunsul consolidat la clarificările adresate de către operatorii economici până la termenul limită meţtionat în cadrul documentaţiei de atribuire.
"Odată cu ridicarea suspendării procedurii, a fost stabilit noul termen limită de depunere al ofertelor până la data de 06.02.2020", precizează Compania.

Valoarea estimată a procedurii este de 53,5 milioane de lei, din care 19,4 milioane de lei pentru Lotul 1, aproape 16,5 milioane de lei pentru Lotul 2, respectiv circa 17,6 milioane de lei pentru Lotul 3. Toate sumele sunt fără TVA.

Durata fiecărui contract este de 18 luni, din care 14 luni pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi patru luni pentru asistenţa tehnică necesară elaborării documentaţiilor pentru lansarea licitaţiilor de lucrări.

AGERPRES

×