x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Investitii Nicușor Dan anunță investiții de 34 de milioane de lei în repararea trotuarelor din Capitală

Nicușor Dan anunță investiții de 34 de milioane de lei în repararea trotuarelor din Capitală

de Redacția Jurnalul    |    23 Dec 2023   •   15:20
Nicușor Dan anunță investiții de 34 de milioane de lei în repararea trotuarelor din Capitală
Sursa foto: facebook

"Anul acesta, am investit în reparația trotuarelor din Capitală aproximativ 34 de milioane de lei, iar suprafața totală pe care s-a intervenit este de 74.000 de metri pătrați", afirmă Nicușor Dan.

El afirmă că lucrările vor continua pe toate străzile și bulevardele administrate de PMB.

„Se repară trotuarele pietonale de pe Bd. Regina Elisabeta, str. Inginer Anghel Saligny, str. Ilfov, str. George Georgescu. Anul acesta, am investit în reparația trotuarelor din Capitală aproximativ 34 de milioane de lei, iar suprafața totală pe care s-a intervenit este de 74.000 de metri pătrați”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

Primarul general al Capitalei precizează că Administrația Străzilor București a executat lucrări de reparații pe artere principale din toate cele șase sectoare ale orașului, printre care Splaiul Unirii, Piața Unirii, Splaiul Independenței, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Șoseaua Chitilei, Calea Griviței, Șoseaua Pantelimon, Drumul sării, Șoseaua Virtuții.

„Lucrările vor continua și anul viitor, pe toate străzile și bulevardele pe care le administrăm și au nevoie de reparații”, încheie edilul general al Bucureștiului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: nicusor dan capitala Investitii trotuare