x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri “Mă cert pentru fricile mele, pentru comoditate şi pentru lipsa de reacţie. Uneori, cred că e inutil, că ţara te vrea prost!”

“Mă cert pentru fricile mele, pentru comoditate şi pentru lipsa de reacţie. Uneori, cred că e inutil, că ţara te vrea prost!”

11 Feb 2012   •   08:29
“Mă cert pentru fricile mele, pentru comoditate şi pentru lipsa de reacţie. Uneori, cred că e inutil, că ţara te vrea prost!”

Florentina Fantanaru, gazda emisiunii “Dincolo de aparente' difuzata de Antena 2, implineste astazi 38 de ani. Jurnalul National ii ureaza “La multi ani!'

“Am devenit din pacate, cinica. Dau vina pe vremuri. Cred ca am si de ce, desi un prieten mi-a spus ca pune ramasag ca nu-i asa, ca nu se poate sa fi devenit cinica. Eu spun ca se poate orice... Cred ca telespectatorii mei au ajuns sa stie destule despre mine.

Au aflat si cand m-am bucurat si cand am plans cu lacrimi de sange. Am trait adevarate revelatii in unele editii ale emisiunii mele. Johnny Raducanu mi-a povestit 50 de minute despre Nichita Stanescu. Am ras cu lacrimi! Sabin Balasa a fost o aparitie, iar dialogul cu el m-a imbogatit. Am fost atat de aproape de Mitica Popescu, Stefan Iordache, Mircea Albulescu, Dorel Visan, Florin Piersic, incat am avut senzatia ca le-am vazut intamplarile prin care au trecut, aievea, iar ei si-au pus sufletul in palma si s-au dezvaluit intr-un fel care i-a mirat si pe ei insisi.

M-am emotionat teribil cand l-am vazut pe insusi Adrian Paunescu plangand, cand imi vorbea despre iubirile sale. Nu mi-a lasat nimeni un gust amar. M-am gandit ca n-am fost eu suficient de abila, ca n-am rezonat cu invitatul si ca n-am putut sa-l fac sa-si deschida inima.

Mi-ar placea sa-l cunosc pe medicul Raed Arafat. El este pentru mine un erou si tare mult as vrea sa aflu ce se ascunde dincolo de aparenta sa. Cat de mult isi mai apartine si cat de mult ar vrea sa-si ia lumea in cap.

Cred ca destinul e implacabil, dar daca m-as fi nascut intr-o tara occidentala indraznesc sa sper ca destinul meu profesional ar fi fost de rasunet! Sa-mi iertati lipsa de modestie, nu vreau sa para asa...

Cel mai des ma cert pentru fricile mele, pentru comoditate si pentru lipsa de reactie. |n cinismul meu, uneori, cred ca e inutil, ca tara te vrea prost!

In rest... Clipele sunt numarate... Bucura-te!'

×
Subiecte în articol: florentina fantanaru