x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Nicolae Ciucă: Pensiile militare de stat nu sunt pensii speciale

Nicolae Ciucă: Pensiile militare de stat nu sunt pensii speciale

21 Iul 2022   •   16:41
Nicolae Ciucă: Pensiile militare de stat nu sunt pensii speciale

Reglementarea salariilor și pensiilor va fi analizată în grupuri de lucru la Ministerul Muncii, anunță premierul Nicolae Ciucă. Acesta a mai precizat că pensiile militare nu sunt pensii speciale.

"Primul lucru pe care vreau să îl subliniez este că pensiile militare, indiferent de domeniul de activitate unde îşi desfăşoară activitatea, sunt pensii militare de stat, pensii de serviciu, nu sunt pensii speciale.

La nivelul coaliţiei am decis ca tot ceea ce înseamnă reglementarea salariilor şi a pensiilor să constituie activitatea de analiză în interiorul grupurilor de lucru care vor lua fiinţă la nivelul Ministerului Muncii, din care vor face parte atât reprezentanţii structurilor guvernamentale, cât şi reprezentanţii patronatelor, sindicatelor, societăţii civile, astfel încât să putem să avem până la finalul anului ceea ce va reprezenta îndeplinirea jalonului nostru din PNRR şi pentru salarii şi pentru pensii", a spus demnitarul.

Şeful Guvernului spune că speră ca până până la finalul anului să fie îndeplinit jalonul din PNRR pentru salarii şi pensii. 

 

×
Subiecte în articol: pensii salarii nicolae ciuca