x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Sylvia, în grila de toamnă de la Euforia

Sylvia, în grila de toamnă de la Euforia

de Dana Andronie    |    23 Sep 2012   •   14:07
Sylvia, în grila de toamnă de la Euforia

Dupa divortul de Andrei de la Alb si negru, Sylvia s-a hotarat sa isi refaca viata. Isi va lansa un single si a semnat un contract cu Euforia TV pentru un reality show inedit.
Incepand din 4 octombrie, Sylvia va fi gazda emisiunii "Povestea unui tatuaj'.

"Mi-a placut imediat formatul emisiunii, mai ales ca tatuajele sunt pasiunea mea – spune noua prezentatoare de la Euforia. Ma regasesc in povestile oamenilor care vin la salon, comunic foarte mult cu ei si ii invat cum sa-si controleze durerea. Tatuajele nu sunt doar niste desene, ele au in spate povesti exceptionale cu o incarcatura emotionala puternica. Asa cum un pictor picteaza un portret pe o panza, un tatuator face un portret pe piele'.

Trei tatuaje, trei povesti de viata, vedete si oameni obisnuiti, toate acestea in fiecare editie, joia, de la ora 20:00 la Euforia TV, incepand cu 4 octombrie.

Euforia TV pregateste in aceasta toamna o oferta bogata de programe: seriale americane de mare succes international, subiecte captivante, intrigi pe masura si actori de renume, seriale-drama, premiere nationale, dar si doua reality-show-uri de top cu vedete autohtone foarte carismatice si cu subiecte de interes pentru femeile din Romania.

×