x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bucurii la feminin Pasiuni la feminin

Pasiuni la feminin

de Georgiana Mihăilă    |    16 Feb 2021   •   06:57
Pasiuni la feminin

Oricine, indiferent de vârstă sau sex, are cel puțin o pasiune. Deși diferă de la o persoană la alta, aceasta trebuie să fie nelipsită, întrucât contribuie în mod sigur atât la o viață mai sănătoasă, cât și la una mult mai fericită. Astăzi, ne apropiem cu lupa de lista de pasiuni a doamnelor și le identificăm pe cele mai îndrăgite: 

 

  • Gătitul – dacă pentru unele femei poate fi doar o obligație asociată cu statutul de soție sau de mămă, pentru altele reprezintă o adevărată bucurie. De curând, s-a constatat o creștere a pasionatelor de bucătărie chiar și în rândul celor mai tinere. De exemplu, sunt tot mai multe food bloguri administrate și de fete care au doar puțin peste 20 de ani. Conform sondajelor, doamnele și domnișoarele iubesc să experimenteze rețete noi și să îi surprindă pe cei dragi cu arome care mai de care mai deosebite. 

 

  • Realizarea de obiecte handmade – o astfel de pasiune îmbină utilul cu plăcutul, fiindcă nu doar că este interesantă și relaxantă, dar poate deveni și o afacere profitabilă. De exemplu, tricotatul nu mai este deloc considerat ca fiind o activitate potrivită bunicuțelor, ci dimpotrivă. Unele dintre cele mai cochete doamne își creează singure diferite articole vestimentare. De asemenea, și realizarea unor modele de accesorii sau decorațiuni reprezintă un hobby îndrăgit de femeile care își doresc momente de relaxare în urma cărora să rămână și cu rezultate palpabile.

  • Sportul – chiar dacă multe dintre femei nu l-au privit din prima clipă ca pe o pasiune, ci mai degrabă ca pe o necesitate, ulterior, a început să le placă, mai ales când rezultatele au început să se vadă și pe propriul corp. Aerobicul, dansul, alergatul sau mersul pe role sunt doar câteva dintre activitățile care se încadrează în această categorie și sunt iubite de doamnele și domnișoarele care vor să aibă o viață activă pentru a se menține în formă, dar și pentru a socializa și pentru a se simți bine. 

 

Și lista ar putea continua, însă, în funcție de preferințe, ești liberă să îți alegeți pasiunea care te reprezintă cel mai bine. În orice caz, activitățile pe care le poți face sunt numeroase, de la cele care se desfășoară doar în intimitatea locuinței și până la cele care trebuie practicate în aer liber. Însă, atenție – NU UITA NICIODATĂ de aceste clipe de relaxare! Și ar fi bine să nu optezi pentru activități precum urmărirea unui serial sau al unui film, ci pentru ceva care să îți stimuleze fie gândirea, fie imaginația sau creativitatea, fie fizicul. 

 

×