x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Crin Antonescu

Astăzi e ziua ta, Crin Antonescu

de Ramona Vintila    |    21 Sep 2013   •   00:16
Astăzi e ziua ta, Crin Antonescu
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Preşedintele Senatului României, Crin Antonescu (54 de ani) , îşi sărbătoreşte  ziua de naştere. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”

"Cred în prietenie, dar nu în prietenie politică"
“Este foarte greu să pui o etichetă pe ceea ce se întâmplă în România, pentru că se întâmplă şi lucruri foarte bune, foarte interesante, dar pe care le afli întâmplător, pentru că nimeni nu le dă la televizor, şi pe care nici nu ni le putem imagina. În România sunt oameni optimişti, oameni care chiar fac treabă, sunt oameni care învaţă, sunt oameni care care au planuri de viitor. Şi aceşti oameni sunt peste tot, sunt în fiecare localitate din România.
Atunci când vorbesc de dezamăgiri, nu pot vorbi decât despre dezamăgirile mele. Nu pot, nu îmi permit, să vorbesc despre dezamagirile unei întregi ţări.
Cititorii acestor rânduri ar trebui să ştie despre Crin Antonescu... că este un om bun. Cel mai frumos moment trăit în ultimul an a fost concediul din această vară.
Da, la 54 de ani, mai cred în prietenie, dar nu în prietenie politică. Nu iubesc nici trădarea, nu îi iubesc nici pe trădători. Trădarea o simţi cu aceeaşi intensitate la toate vârstele.
Ce-mi doresc cel mai mult în acest moment? Să rezist! Lui Victor Ponta îi doresc acelaşi lucru, să reziste şi el!”

×
Subiecte în articol: crin antonescu