x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Crina Matei

Astăzi e ziua ta, Crina Matei

de Ramona Vintila    |    18 Dec 2012   •   00:30
Astăzi e ziua ta, Crina Matei

Muzică, spectacole, televiziune, deplasări cu teatrul şi şedinţe foto, toate fac parte din activitatea sa. Crina Matei a împlinit duminică 41 de ani. Îi urăm “La mulţi ani!”.

Sunt încă un copil care se bucură
“Norocul şi-a avut partea sa de contribuţie în viaţa mea. L-aş numi mai degrabă şansă. Dar orice şansă am dublat-o cu multă muncă, bucurie a copilului care-şi primeşte jucăria preferată şi multe altele pe lângă.

Cred că viaţa însăşi e un miracol. Dacă eşti atent, fiecare zi îţi rezervă unde nu te aştepţi, fără să pregăteşti nimic, miracole. Un copil, o floare, o melodie, un surâs al unui necunoscut pe stradă, un cuvânt bun şi sincer sunt amănunte peste care poţi trece indiferent sau le poţi da valoarea unui miracol dacă ele reuşesc să-ţi lumineze ziua, perspectiva asupra evenimentelor.

Sunt încă un copil care se bucură. Profesia pe care o am mă împlineşte în cea mai mare parte şi-mi oferă o sursă permanentă de energie, de inspiraţie, de cunoaştere. E singura dintre toate în care poţi fi oricine vrei şi poţi avea orice vârstă vrei. E cea mai mare nebunie, dar şi cea mai mare fericire.

Semăn mult cu copilul care am fost. Un suflet care arde foarte intens, care se bucură, care suferă, care caută şi pe care cu greu îl ţii într-un loc. Sunt un om care iubeşte, care nu oboseşte să caute, să călătorească.

Cred în dezacrirea lumii pizmoase. Când eşti invidios eşti rău, eşti urât. Dacă am înţelege asta la primul semn de ură, de mânie faţă de cei din jur şi am căuta să ne curăţăm de angoase, de frustrări, am trăi mai frumos, mai senini şi ni s-ar întâmpla şi mai multe lucruri bune. Ţine de noi ce vrem să facem cu sufletul nostru şi cu ce vrem să-l încărcăm.

Îmi doresc să primesc în continuare sprijinul divinităţii în lumea asta grea, dar aşa de frumoasă.”


×
Subiecte în articol: crina matei