x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Cristiana Copos

Astăzi e ziua ta: Cristiana Copos

08 Dec 2011   •   21:00
Astăzi e ziua ta: Cristiana Copos

Cristiana Copos isi sarbatoreste maine ziua de nastere. Jurnalul National ii ureaza "La multi ani!"

"Pentru ca viata noastra nu este nelimitata, varful pe care vrem sa il atingem este fiecare clipa traita in plus..."
"Pentru ca ne aflam in luna decembrie si in preajma Sarbatorilor de iarna ne pregatim sa ne asteptam clientii cu produse «dulci» si cu surprize placute, care sa le faca Sarbatorile mai frumoase si care sa le aduca traditiile cat mai aproape de viata lor, din ce in ce mai rapida si mai artificiala. In acelasi timp, organizez programe de Craciun si Revelion pentru hoteluri, ma organizez cu cadouri pentru cei dragi si incerc sa inchei programe pe care mi le-am propus pentru anul ce tocmai se sfarseste.

Cei care citesc aceste randuri as vrea sa stie ca sunt un om normal, care se straduieste in fiecare zi sa faca totul cat mai bine, sa rezolve cat mai multe probleme si care incearca din rasputeri, sa nu spuna «NU SE POATE». Este, poate, provocarea care ma tine activa si imi da optimismul pentru ziua de maine. Mi-as mai dori sa se stie ca iubesc oamenii adevarati, care si-au facut scoala cu ghiozdanul in spate si carora nu le este rusine cu carnetele de note, oamenii care arata ceea ce sunt si care nu isi iau forme visate, fara continut. Nu-mi plac cutiile frumos ambalate si goale.

A fi femeie de afaceri in Romania nu mi se pare ceva spectaculos, dar o consider o sansa la o competitie cu barbatii, o sansa la egalitatea in drepturi. Nu este greu, nu este usor, dar iti trebuie rabdare, dorinta, tenacitate, organizare, echilibru si, nu in ultimul rand, respect.

Cea mai mare implinire este ca am ajuns AICI, cu o casnicie de 30 de ani, cu un copil care a invatat bine si care ne face cinste, cu afaceri puse incet, incet pe picioare si cu care ne mandrim. Regrete nu am si consider ca regretele trebuie inlocuite cu invataminte care sa te ajute pe viitor.

Pentru ca viata noastra nu este nelimitata, varful pe care vrem sa il atingem este fiecare clipa traita in plus, in care trebuie sa ne bucuram cu ceea ce avem, sa ne bucuram de faptul ca avem posibilitatea sa realizam, in mod cinstit, orice proiect viabil (intr-o prima faza, la nivel logic) pe care il dorim... Varful presupune urcus, efort, dorinta, urmate de sentimentul implinirii catre care tindem cu totii.

Generatiile care vin as dori sa stie ca, odata, un copil de la Campulung Muscel, cu parintii muncitori la Aro Campulung (daca cineva isi va mai aduce aminte ce a insemnat Aro pentru Romania), dar cu o educatie sanatoasa, simpla si plina de respect, prin forte proprii, constiinciozitate, perseverenta, a reusit sa-si indeplineasca dorintele din copilarie. Cele mai frumoase amintiri... Cand am intrat la Liceul «Dinicu Golescu» din Campulung, parintii mi-au spus ca nu voi mai putea sa primesc premiu, pentru ca ei nu sunt foarte instariti si ca acest lucru conteaza. Asa ca, dupa ce am invatat cum se cuvine, la sfarsitul anului scolar i-am trimis la serbarea de sfarsit de an (pentru ca eu eram racita, cu febra) sa-mi ridice premiul. As dori ca toti copiii sa vada lumina din ochii parintilor, fericiti si mandri de rezultatele fiilor lor! Casatoria si nasterea fiicei noastre, Alexandra, sunt cele mai pretioase amintiri, in ordine cronologica. Pentru ca suntem in pragul Sarbatorilor de iarna, as vrea sa trimit un gand bun, cu sanatate, liniste, impliniri, speranta de mai bine tuturor celor care citesc aceste randuri si, nu in ultimul rand, «La multi ani!»"

×
Subiecte în articol: cristiana copos