x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta. Cea mai tare critică la adresa lui Nicu Alifantis: nu a reușit să slăbească măcar 20 de kg în 20 de ani!

Astăzi e ziua ta. Cea mai tare critică la adresa lui Nicu Alifantis: nu a reușit să slăbească măcar 20 de kg în 20 de ani!

de Dana Andronie    |    31 Mai 2014   •   00:22
Astăzi e ziua ta. Cea mai tare critică la adresa lui Nicu Alifantis: nu a reușit să slăbească măcar 20 de kg în 20 de ani!
Sursa foto: KARINA KNAPEK/JURNALUL NATIONAL

Cu câteva zile în urmă, i-am trimis lui Nicu Alifantis o scrisoare electronică, pentru a realiza un material aniversar. Îi mulțumesc că a fost sincer și mi-a oferit răspunsuri la întrebări care și-au găsit locul în rubrica „Astăzi e ziua ta”... Doar astăzi, Nicu Alifantis a împlinit 60 de ani! M-am gândit că merită să redau dialogul... electronic, fără să cenzurez nimic.

„Știu că te enervez, știu că te-ai plictisit să apari la rubrica <>, știu că preferi să scrie alții despre tine, știu că te-ai săturat să fii luat la întrebări, știu că știi deja ce urmează să-ți cer și știu că te-ai și burzuluit! Cu toate acestea, îți las câteva întrebări care poate vor rămâne fără răspuns... Nu se știe...”

„Nu mă enervezi, Dana. Sunt puțin plictisit de mine, atât. Într-adevăr, dacă e să fiu sincer, prefer să scrie alții despre mine. Cred c-ar fi mai bine, decât să mă împăunez din te miri ce. Recunosc, nu mai am răbdare. Un bun prieten de-al meu, Cornel Todea, când ajungea la o petrecere, după ce intra, dădea florile gazdei, saluta invitații, împărțea câteva zâmbete în stânga și-n dreapta, schimba două-trei vorbe cu ei, apoi pleca. Probabil că, în curând, voi ajunge și eu așa. Drept pentru care, voi fi foarte scurt cu răspunsurile, însă nu înainte de-a mulțumi Jurnalului că mă bagă-n seamă și cu ocazia acestui eveniment”.

-Te afli la vârsta la care îți permiți orice, inclusiv să-ți tatuezi un elefant?
-S-ar putea să fi ajuns să îmi pot permite orice, sigur, în limita bunului simț. Cât despre tatuaj, nici vorbă, iar despre elefant, e tabu. Rămân cu cercelul din ureche.

-Ai realizat foarte multe în cele șase decenii... Ți-ai rămas dator cu ceva?
-Cu foarte multe. Nu atât mie, cât celor ce-mi sunt dragi, mai ales soției și fetelor mele. Sigur ar fi meritat mai mult…

-Ești gurmand, nu e deloc o noutate. Te-ai pregătit pentru cea de-a 60-a felie din tortul vieții?
-Când e vorba de mâncare, dacă-i bună, nu zic nu. (Riscu-i mic/ burta e mare /semne bune omu’ are/ dacă nu-i colesterolul mare). Cu dulciurile însă e ceva mai complicat. Sunt într-o dietă permanentă, dar inutilă.

-Care este cea mai mare realizare artistică a ta de până acum?
-Hai să spunem discografia individuală. E singura care va rămâne și cu care mă mândresc.

-Care este cea mai tare critică la adresa ta?
-Că nu am reușit să slăbesc măcar 20 de kilograme în ultimii 20 ani!

-La ce să ne mai așteptăm din partea lui Nicu Alifantis? Ne-ai tot răsfățat, în ultima vreme... Deci, ce bunătăți mai prepari?
-Habar n-am, dar sper că îmi va trece ceva prin cap cu care să vă surprind. Trebuie, nu-i așa, altfel ne-am plictisi groaznic unii de alții și-ar fi păcat. Mulțumesc!


×
Subiecte în articol: nicu alifantis