x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... Iulia Fratila

Astazi e ziua ta... Iulia Fratila

de Mihai Stirbu    |    Violeta Cristea    |    07 Iul 2006   •   00:00
Astazi e ziua ta... Iulia Fratila

Este una dintre prezentele placute de pe micul ecran. In ultima perioada a hotarat sa se implice mai mult in campanii umanitare decat in televiziune. Moderatoarea de la Prima TV Iulia Fratila implineste astazi 30 de ani.

"Imi propun sa cred mai mult in mine"


Un moment important din viata ei l-a reprezentat castigarea titlului de Miss Constanta. Lumea modei nu a atras-o si a trecut de la modelling la o cariera de televiziune. Venind in Capitala a poposit mai intai la Pro TV, unde a fost asistenta lui Florin Calinescu la emisiunea "Te uiti si castigi" si apoi partenera lui Mihai Calin la "Roata norocului". Colaborarea cu Prima TV a inceput din anul 1999. Aici si-a schimbat rolul "decorativ" de pana atunci, pe cel de moderatoare, trecand de la a prezenta "Vremea" la Matinalul estival in direct. In cartea sa de vizita se inscriu pana acum zece emisiuni, dintre care opt in direct.

La ceas aniversar, Iulia Fratila ne marturiseste: "Anul care a trecut a fost, in primul rand, ultimul an al «copilariei» mele... Serios vorbind, imi acord un plus la capitolul implicare sociala si un minus la capitolul lucru in televiziune. Apropo de vesnica dilema - cariera, familie sau ambele? Cred ca moderatia este raspunsul. In ultimii ani am construit o relatie de cuplu solida, care imi da incredere in mine si ma implineste, asa ca de acum voi incepe sa lucrez la reechilibrarea balantei. Imi propun ca din toamna sa lupt pentru ideile de emisiune in care cred si sa aleg un format care sa ma puna mai bine in valoare. In acelasi timp intentionez sa sprijin in continuare proiectele umanitare ale organizatiilor cu care am colaborat pana acum. Imi propun sa cred mai mult in mine si mai putin in altii - nu stiu daca voi reusi lucrul acesta, dar ma voi stradui.

Adolescenta Iulia Fratila a fost o fata mult prea cuminte; i-a fost teama sa-si asume riscuri si a preferat sa priveasca viata de pe margine, in loc sa intre in joc. A considerat ca poate invata doar din carti ceea ce ar fi trebuit sa invete traind pur si simplu. Acest stil evitant as incerca sa-l schimb, invitand-o pe Iulia de acum zece ani la cateva sedinte de terapie...

Am ajuns la 30 de ani si ma bucur ca sunt alaturi de cei dragi, ca viata noastra curge lin, in pace si ca putem savura un pahar de vin la aniversari, ne putem bucura impreuna de lucrurile frumoase care ni se-ntampla sau, dimpotriva, ca am pe umarul cui sa plang atunci cand mi-e greu. Imi mai propun pentru anul urmator sa ma intalnesc mai des cu prietenii; am fost cam lenesa in aceasta privinta in ultima vreme. Sper sa am timp si sa ma bucur de omul pe care-l iubesc, sa ne mai putem plimba de mana prin parc, alaturi de cainele nostru, sa jucam tenis, sa mergem la pescuit si sa colindam prin lumea asta, sa ne sarutam la fel de mult si, evident, sa traim fericiti pana la adanci batraneti..."

×
Subiecte în articol: calendar