x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Ovidiu Ioncu Kempes

Astăzi e ziua ta: Ovidiu Ioncu Kempes

18 Aug 2014   •   00:44
Astăzi e ziua ta: Ovidiu Ioncu Kempes
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Cea mai cunoscută şi mai iubită voce a metalului authoton, Ovidiu Ioncu Kempes împlineşte astăzi 48 de ani. La mulţi ani!

Cea mai mare nebunie a vieţii sale a fost şi este muzica
“Sper că am rămas acelaşi om modest, care apreciază fiecare zâmbet şi fiecare strângere de mână”
Nu crede în noroc, “însă cred că fiecare dintre noi avem un destin, o cale de urmat.
Viaţa în sine este un miracol. Trece o zi, vine alta, le iau pe fiecare pe rând, aşa cum sunt, cu bune şi cu rele.” Crede în Dumnezeu, crede în oameni şi în capacitatea lor de a distinge între bine şi rău.
Copilăria şi adolescenţa... “Am fost un copil ca toţi ceilalţi, poate cu o adolescenţă ceva mai zbuciumată. Sper că am rămas acelaşi om modest, care apreciază fiecare zâmbet şi fiecare strângere de mână.”
Despre nebuniile mai mult sau mai puţin inspirate ale vieţii spune că “pentru unii sunt nebunii, pentru alţii  ceva firesc, depinde cum vede fiecare. Pentru mine cea mai mare nebunie a fost şi este muzica, la care nu am renunţat niciodată.
Unii pot considera ca nebunie faptul că am părăsit formaţia Cargo, formaţia Rezident Ex, ca într-un final anul trecut să pun bazele trupei KEMPES. Sunt mândru de ce am realizat alături de cele două formaţii, dar acum în formula trupei KEMPES mă simt împlinit.”


×
Subiecte în articol: Ovidiu Ioncu Kempes