x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Gabi Luncă

Omul zilei: Gabi Luncă

10 Mar 2011   •   19:30
Omul zilei: Gabi Luncă
Sursa foto: Gabi Boholţ/Jurnalul Naţional
155707-gabi-boholt-20090128171517003.jpgCântăreaţă
Cunoscuta cântăreaţă de muzică lăutărească Gabi Luncă şi-a lansat săptămâna aceasta, la Palatul Parlamentului, cartea de memorii "Povestea vieţii noastre".

"Vreau să vă spun că această zi a fost de două ori o bucurie pentru mine. Era ziua soţului (n.n. – maestrul Ion Onoriu, care s-a stins din viaţă la vârsta de 74 de ani), în al doilea rând, pentru acest eveniment (n.n. – lansarea cărţii). Eu nu ştiu să vă vorbesc prea mult, am ştiut toată viaţa să cânt. Vorbesc şi scriu mai puţin. Dar, aşa cum m-am priceput eu, am scris o carte. Dacă vorbim la trecut, am fost o familie iubită (n.n. – familia Onoriu) de publicul român. Atât la noi în ţară, cât şi în străinătate, am fost respectaţi, iubiţi. Şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru asta, că aşa a lucrat Dumnezeu. Despre prezent, pot să spun că sunt o mamă cu patru copii, am 11 nepoţi. Sunt o femeie care a intrat în 73 de ani şi sunt mândră că m-a ajutat Dumnezeu", a spus Gabi Luncă, vizibil emoţionată, la momentul lansării.

"Povestea vieţii noastre" este prima carte de memorii scrisă de o mare artistă a etniei rome. Volumul de memorii spune povestea unei fetiţe rămase orfană de mamă la vârsta de 3 ani, care a reuşit să facă faţă greutăţilor vieţii.

Cu prilejul lansării cărţii "Povestea vieţii noastre", Jurnalul Naţional o declară pe Gabi Luncă "Omul Zilei".

×
Subiecte în articol: gabi luncă