x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Liza Panait

Omul zilei - Liza Panait

12 Noi 2013   •   00:01
Omul zilei - Liza Panait
Designer
Aseară, la World Trade Center, Liza Panait a lansat o nouă colecţie, intitulată “Aevum”.
Designerul a pregătit o colecţie... medievală, cu cavaleri şi domniţe. Semn al unei splendide tradiţii, Liza Panait are, în fiecare an, prezentări de modă, care au întotdeauna succes. Lucrează atât cu manechine profesioniste, cu care colaborează în mod curent, cât şi cu multe vedete încântate să defileze pe podium, prezentând creaţii vestimentare deosebite, impresionante.
Liza Panait recunoaşte că nu e uşor deloc să răzbaţi în mod constant în lumea modei, mai ales în vremuri de criză şi incertitudine, dar este o femeie ambiţioasă, care nu abdică de la nici un vis realizabil.
Şi-a creat un stil inconfundabil, acordând întotdeauna o importanţă deosebită şi influenţelor rezultate din valorile în care crede: respectul faţă de natură, Terra, ecologie, drepturile omului, tradiţiile noastre şi ale altor popoare, artă, educaţie ­ formarea gustului pentru frumos, etic, uman.
Pentru exerciţiul de fantezie, pentru tehnicile inovatoare, pentru punerea în valoare a
ţesăturilor – majoritatea naturale ­, pentru cultul detaliilor şi pentru amprenta originală a creaţiilor sale, Jurnalul Naţional o declară pe Liza Panait “Omul Zilei”.

×