x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Stela Popescu

Omul zilei - Stela Popescu

14 Noi 2013   •   00:02
Omul zilei - Stela Popescu
Sursa foto: Alexandra Pandrea/Intact Images
regizor
Stela Popescu ne propune să trecem pe la Opera Comică pentru Copii, pentru că în zilele de 15, 22 şi 29 noiembrie, de la ora 17:00, sunteţi invitaţi la musicalul “Scufiţa Roşie”. Regia este semnată de îndrăgita actriţă, muzica îi aparţine lui Roman Vlad, iar pentru scenografie garantează Viorica Petrovici.
În distribuţie le veţi reîntâlni pe micile vedete ale teatrului, alături de mai marii lor colegi: Jennifer Dumitraşcu, Raluca Oprea, Andrei Lazăr, Lucia Racoveanu, Roberta Enişor, Bogdan Şerban şi Iustina Soare, împreună cu baletul Operei Comice Pentru Copii, în coregrafia Sorinei Tiron.
Pentru rezervarea biletelor puteţi suna la numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până vineri între orele 9:00-16:00. Biletele pot fi cumpărate, de asemenea, de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului.
Implicarea Stelei Popescu într-un asemenea proiect teatral este binevenită şi onorantă, iar Jurnalul Naţional o declară pe îndrăgita actriţă “Omul Zilei”.

×
Subiecte în articol: stela popescu