x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Operatiunea Ceata si fum Casa Alba - Agenti raniti accidental

Casa Alba - Agenti raniti accidental

de Tudor Chirila    |    18 Apr 2007   •   00:00
Casa Alba - Agenti raniti accidental

Doi agenti ai Serviciului Secret American au fost raniti marti,la Casa Alba,dupa ce o arma a altui ofiter al Serviciilor Secrete s-a descarcat accidental.

Unul dintre ofiteri a suferit rani la fata din cauza schijelor,in timp ce al doilea ofiter a fost lovit de glont in picior,a declarat purtatorul de cuvant Darrin Blackford. Nici una dintre rani nu este grava insa. “Se pare ca in jurul orei 14:10(21:10 ora Romaniei) s-a produs descarcarea accidentala a unei arme de foc aflate in dotarea Serviciului Secret, incident petrecut in apropierea Portii de Sud-Vest, la un post de control din apropierea Casei Albe”,a explicat Blackford incidentul.

MASURI. Conform agentiei Australia News, Pennsylvania Avenue care trece prin fata Casei Albe, parcul Lafayette de vis-a-vis de Casa Alba precum si alte strazi din apropiere fost inchise circulatiei ca urmare a incidentului. La fata locului au aparut mai multe masini ale politiei. Presedintele George W. Bush nu se afla in incinta Casei Albe in momentul incidentului. Bush se afla in drum spre Backsburg,Virginia,unde urma sa participle la ceremonia de la Universitatea Virginia Tech,desfasurata in memoria victimelor tragicului atac de luni. Agentii raniti au fost transportati la Spitalul George Washington.

×
Subiecte în articol: operatiunea ceata si fum