x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale 2 Crazy Bastards

2 Crazy Bastards

de Mihai Stirbu    |    18 Apr 2008   •   00:00

Cei doi dj-i nebuni de la OneFM, Adrian Eftimie şi Rosario Internullo, vor mixa în Kristal Glam Club sîmbătă.Cei doi dj-i nebuni de la OneFM, Adrian Eftimie şi Rosario Internullo, vor mixa în Kristal Glam Club sîmbătă.

2 Crazy Bastards înseamnă distracţie, nebunie, muzică extraordinar de bună, toate comprimate în cel mai dinamic duo format vreodată într-un show radio autohton: Adrian Eftimie şi Rosario Internullo. Adrian Eftimie este producătorul pieselor "No Side Effects” şi "Desire”, dar şi cel mai nebun şi popular dj de club din România.

Rosario a ajuns în România în 1998, cînd a creeat şi s-a ocupat de primul afterhours din România, la Club Zerillos. Au urmat Karma (inima cluburilor house din România la sfîrşitul anilor ’90), La Mania, IL Divino, Space, MCM Cafe etc... A fost invitat să mixeze la Love Parade în Germania şi a cîştigat locul 2 la Nights.ro Awards în 2004 şi 2005. Au urmat nenumărate ieşiri din ţară.

Cei doi dj-i au început colaborarea cu postul de radio OneFM în vara anului 2007, şi de aici pînă la o emisiune de success a fost doar un pas. A urmat o noua nominalizare la Nights.ro Awards, la o categorie complet nouă pentru ei: "Cea mai bună emisiune radio”- 2 Crazy Bastards @ OneFM.

Cei care vor ajunge pînă în ora 00.00 la eveniment, nu vor plăti preţul biletului, OneFM făcînd cinste.
×
Subiecte în articol: culture club