x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Adio, Mădălina!(1967-2008)

Adio, Mădălina!(1967-2008)

de Jurnalul National    |    12 Feb 2008   •   00:00
Adio, Mădălina!(1967-2008)

Pentru generaţiile “în blue jeans” Mădălina Sava a însemnat un spi­rit mereu tânăr, o voce plină de vitalita­te, o minte preocupată să născoceas­că, să creeze, să descopere.

Pentru generaţiile “în blue jeans” Mădălina Sava (foto) a însemnat un spi­rit mereu tânăr, o voce plină de vitalita­te, o minte preocupată să născoceas­că, să creeze, să descopere. A făcut par­te din comando-ul de aur al re­be­li­lor de la Radio Tineret, în anii în care în emisiuni ca “Student Club”, “Radio în blue jeans”, “Radiodiscoteca în blue jeans” tine­rii găseau un re­fu­giu şi un prieten. A fost una dintre vo­cile iubite de la “Radiovacanţa”, pro­ducător al emisiunilor “Lumea Noas­tră”, realizator al emisiunilor “Post Meridian”, “Pulsul Zilei” şi “Stu­dio Deschis”, la România Actua­li­tăţi, producător al emisiunilor “Ma­ti­nal”, “Post-meri­dian”, “Lumea, la noi acasă”, “Tro­pi­ca­lia”, la Radio Bu­cu­reşti.

 

CURAJ. Toţi cei care au cunoscut-o au iubit-o pentru profesionalismul şi seriozitatea cu care şi-a îm­pli­nit vocaţia de om de radio, pentru ge­ne­­rozitatea, optimismul, curajul şi vi­vacitatea sa. La 41 de ani, Mă­dă­lina Sava lasă în urmă o zestre de sute de emisiuni intrate în “Fonoteca de Aur” şi ne îmbogăţeşte pe toţi cu puterea exemplului său: de profe­sio­nist care a ştiut să zâmbească până în ultima clipă, de om care a lup­tat cu un dignostic necruţător, de mamă plecată prea curând de lân­gă un copil care învaţă să facă primii paşi în viaţă.

×
Subiecte în articol: arte