x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1, audiente de top

Antena 1, audiente de top

28 Sep 2004   •   00:00

Cei mai multi romani au preferat duminica seara programele Antenei 1.

In prime time, televiziunea din Baneasa a obtinut, pe intreg publicul urban, 8,2% rating, inaintea Pro TV, care a avut numai 7,5% puncte de audienta. "Folclorul contraataca" nu a avut concurenta in ceea ce priveste audienta feminina: ratingul inregistrat pe acest segment de public fiind de 10%.

STIRI. Observatorul de noapte, prezentat de Gabriela Vranceanu Firea, a fost lider de audienta atat pe intreg publicul urban (9,6%), cat si pe segmentul de varsta 18-49 de ani (8%), devansand Pro TV, care a inregistrat la aceleasi categorii 5,9%, respectiv 6%. Stirile de seara au fost lidere pe multe alte categorii, dintre care mentionam pe cea a publicului cu studii superioare (8,6%), a managerilor si profesionistilor (10,3%), dar si a femeilor si barbatilor din mediul urban (10,5%, respectiv 8,7%).

REPORTAJ. Emisiunea "60 de minute cu Dana Deac" a fost pe primul loc in topul audientelor la categoria barbatilor care traiesc in mediu urban (3,6%), iar "7 zile", retrospectiva celor mai importante stiri ale saptamanii trecute prezentata de redactorul-sef al Observatorului, Vlad Petreanu, a fost lider pe categoria intregului public urban, cu un rating de 5%.

×
Subiecte în articol: arte