x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Arad: Kevin Costner, start în primul său turneu european

Arad: Kevin Costner, start în primul său turneu european

03 Oct 2009   •   00:00

Cunoscutul actor Kevin Costner îşi începe primul turneu european în calitate de muzician cu un concert pe care îl va susţine în această seară, la Ştrandul "Neptun", alături de trupa sa "Modern West", în cadrul Festivalului Internaţional de Film Ro- IFF.



Artistul a ajuns vineri, avionul personal al acestuia aterizând pe Aeroportul Internaţional Arad, în jurul orei 15.30. Până au fost efectuate formalităţile necesare, actorul a stat de vorbă cu personalul aeroportului şi le-a dat acestora autografe.

După aceea, Costner şi membrii trupei sale au plecat spre hotelul "Coandi", unde sunt cazaţi, hotel aflat pe malul râului Mureş. În drum a avut parte de un ambuteiaj, datorat lucrărilor care se execută pe străzile municipiului Arad, pe de o parte, cât şi orei la care a sosit actorul, pe de altă parte, circulaţia fiind blocată timp de mai multe minute.

Deşi obosiţi, Kevin Costner şi trupa sa au acceptat invitaţia organizatorilor de a lua cina într-un cadru intim, la Pensiunea "Gheza & Monica" din localitatea Miniş, situată în Podgoria Aradului. La cină, aceştia au fost serviţi cu preparate specifice bucătăriei româneşti, bucatele fiind "udate" cu vinuri româneşti provenind din cramele locale.

Concertul de sâmbătă seară a lui Kevin Costner şi al trupei "Modern West" începe la ora 20.00, acesta fiind concertul de debut al primului turneu european al artistului.

×
Subiecte în articol: arte