x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ascultă-l acum pe Shakin’ Stevens!

Ascultă-l acum pe Shakin’ Stevens!

de Alex Revenco    |    14 Dec 2007   •   00:00
Ascultă-l acum pe Shakin’ Stevens!

Cele două show-uri din Romănia sunt incluse in turneul internaţional de promovare a noului album, "Now Listen", apărut in primăvara acestui an. La Polivalentă, preţul biletelor e cuprins intre 70 şi 300 de lei.

Rock and roll - Două recitaluri, la Bucureşti şi Timişoara


Cele două show-uri din Romănia sunt incluse in turneul internaţional de promovare a noului album, "Now Listen", apărut in primăvara acestui an. La Polivalentă, preţul biletelor e cuprins intre 70 şi 300 de lei.

Cel care a incăntat o lume intreagă cu hituri ca "Marie, Marie", "Green Door", "Oh, Julie" sau "Merry Christmas Everyone" soseşte săptămăna viitoare la Bucureşti, unde va susţine primul său concert din Romănia, marţi seară la Polivalentă, cu incepere de la ora 20:00. Peste două zile, Shakin’ Stevens va cănta la Timişoara, concertele fiind organizate de Media Services Events. Managementul lui Shakin’ Stevens a optat pentru cazarea la un hotel de cinci stele din Bucureşti, insă a solicitat maximă discreţie asupra locaţiei unde vor fi cazaţi artistul şi echipa sa. Staff-ul lui Shakin’ Stevens fiind compus din 18 persoane, organizatorii au rezervat 15 camere single şi trei apartamente de lux. Mare iubitor de artă, Shakin’ a fost "programat" să viziteze Casa Poporului, Muzeul Ţăranului Romăn, Muzeul Naţional de Artă şi altele.

"Am căntat in multe ţări din lume şi, pentru că in Romănia vin pentru prima oară, am un sentiment deosebit de plăcut, mai ales că am fost invitat intr-un loc unde oamenii imi iubesc muzica."

Pentru că suntem in preajma Crăciunului, cu siguranţă Stevens va include in recitalul său şi celebrul "Merry Christmas Everyone". Hitul a fost inregistrat impreună cu Band Aid (trupă de artişti britanici şi irlandezi fondată in 1984 de Bob Geldof şi Midge Ure) şi, avănd vănzări uriaşe, a "produs" bani pentru o cauză nobilă: inlăturarea foametei in Etiopia. Biletele costă 70, 100, 120, 150, 200 şi 300 de lei, fiind disponibile in Bucureşti la Sala Palatului, Sala Polivalentă, magazinul Muzica, reţeaua Carrefour, Teatrul Naţional, Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara, staţiile de metrou Unirii 1 şi 2. In Timişoara, acestea se pot achiziţiona de la casele de bilete.

Caritate

Intre 13 şi 16 decembrie, Shakin’ Stevens participă la "Rock with Laughter", eveniment de caritate patronat de Jasper Carrott. Alături de el au fost invitaţi in acest an Chris de Burgh, Jamelia şi The Manfreds. Fondurile adunate la spectacolul "Rock with Laughter" vor fi donate anul acesta Spitalului de copii din Birmingham. După participarea la acest eveniment, Shakin’ Stevens va concerta la Bucureşti (18 decembrie) şi la Timişoara (20 decembrie).

×