x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Box-office / "War of the Worlds" a fost detronat

Box-office / "War of the Worlds" a fost detronat

12 Iul 2005   •   00:00
Box-office / "War of the Worlds" a fost detronat

Productia "The Fantastic Four" a detronat "War of the Worlds" al lui Steven Spielberg, ajungand pe primul loc in box-office-ul american la sfarsitul saptamanii trecute.

SF. Povestea a patru fugari in cosmos care au revenit pe Terra cu puteri magice pe care le vor utiliza pentru a determina esecul planurilor diabolice ale unui anumit Fatalis a atras spectatorii si a generat venituri de 58 de milioane de dolari la debutul pe ecrane. "War of the Worlds", care il are in rolul principal pe Tom Cruise (foto), a ajuns pe locul al doilea, cu venituri estimate la 31,3 milioane de dolari la sfarsitul saptamanii.
In total, incepand din 29 iunie, cand a inceput difuzarea sa in Statele Unite, filmul a obtinut 165,8 milioane de dolari. Cu 10,2 milioane de dolari, filmul "Batman Begins" se afla pe pozitia a treia a box-office-ului, fiind urmat de "Dark Water" (10,1 milioane de dolari) si de filmul de actiune "Mr and Mrs Smith" (7,8 milioane de dolari), in care Brad Pitt si Angelina Jolie apar in rolurile principale.

×
Subiecte în articol: arte