x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale CD Tudor Gheorghe la "Degeaba"

CD Tudor Gheorghe la "Degeaba"

28 Oct 2009   •   00:00

La 20 de ani de la Revoluţie, neica Tudor pregăteşte la Sala Palatului, la 18 decembrie, "un concert ca şi România, cu disperare, cu frustrare, dar şi cu iertare şi speranţă". 74 de instrumentişti, 60 de corişti şi o trupă rock vor fi dirijaţi de Marius Hristescu. Cei care vor achiziţiona bilete Categoria VIP la "Degeaba" vor primi drept bonus, din partea Agenţiei Vreau Bilet şi Jurnalul Naţional, un CD de Colecţie cu Tudor Gheorghe.



"«Degeaba» este un spectacol născut din strigătul poporului, o dezbatere firească a importanţei parcurgerii celor douăzeci de ani. S-a obţinut ceva prin Revoluţie? Aceasta este întrebarea la care cei 4.000 de spectatori ce vor participa la acest concert şi cei care îşi împart opiniile pe site-ul vreaubilet.ro vor dori să afle un răspuns. Tudor Gheorghe nu garantează explicaţia, va oferi însă suficiente motive pentru a ne gândi din altă perspectivă la următorii 20 de ani", declară Pepino Popescu, managerul acestui eveniment.

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor VreauBilet (Unirea Shopping Center et. 2, Magazinul Ligia F - Pache Protopopescu nr. 23, Rin Grand Hotel - Rent - a - Car, Pasajul Universităţii - Trident Touring), de la Sala Palatului şi online, pe www.vreaubilet.ro. Preţul unui bilet este cuprins între 180 de lei şi 50 de lei.

×
Subiecte în articol: arte