x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Creatorul serialului "Familia Bundy" a încetat din viaţă

Creatorul serialului "Familia Bundy" a încetat din viaţă

de Jurnalul National    |    13 Feb 2008   •   00:00

Ron Leavitt, creatorul celebrului serial de televiziune "Familia Bundy", a murit dumincă în locuinţa sa din Sherman Oaks, California, la vârsta de 60 de ani, din cauza unui cancer pulmonar



Ron Leavitt, creatorul celebrului serial de televiziune "Familia Bundy", a murit dumincă în locuinţa sa din Sherman Oaks, California, la vârsta de 60 de ani, din cauza unui cancer pulmonar, informează hollywood.com. Ed O'Neill, interpretul personajului Al Bundy, din serialul "Familia Bundy", a declarat: "(Leavitt, n.r.) avea un mod foarte original de a gândi în termeni de comedie. A fost un scenarist de comedie strălucitor".
Născut în Brooklyn, New York, în 1947, Leavitt a absolvit facultatea de jurnalism în cadrul Universităţii din Miami şi a lucrat iniţial ca reporter. În 1977, a început să scrie scenarii pentru sitcomul "Busting Loose" al lui Adam Arkin. Leavitt a continuat să producă diverse show-uri, inclusiv "Laverne & Shirley", "The Jeffersons", "Divorţat şi nu prea!" şi "Silver Spoons". Cea mai celebră creaţie a sa este, însă, "Familia Bundy", un serial care a fost lansat în 1987, despre un vânzător de pantofi mizantrop şi despre viaţa cu familia sa. Serialul a rulat pe micile ecrane timp de zece ani.
   

×
Subiecte în articol: arte familia bundy