x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Gala "Avanpremiere" 2007

Gala "Avanpremiere" 2007

de Jurnalul National    |    28 Noi 2007   •   00:00

Gala "Avanpremiere" a fost o continuare firească a evenimentului "Best New Comers", din data de 29 octombrie, de la Sala Atelier Teatrul Naţional Bucureşti, dedicată tinerilor designeri.

MODa

Gala "Avanpremiere" a fost o continuare firească a evenimentului "Best New Comers", din data de 29 octombrie, de la Sala Atelier Teatrul Naţional Bucureşti, dedicată tinerilor designeri. De această dată, accentul a fost plasat pe unii dintre cei mai importanţi designeri din Romania. Luni, 20 octombrie, au fost invitaţi să prezinte, la cea de-a 3-a ediţie a Galei "Avanpremiere", colecţiile de primăvară-vară 2008 realizate special pentru eveniment: Violeta Costin pentru Ravioli (incălţăminte: Angela), Wilhelmina Arz (incălţăminte: Danovi) şi Agnes Toma. Una dintre surprizele serii a fost introducerea in mod excepţional a unui debutant: Mirela Diaconu, absolventă a Instituto Nava - Milano, datorită calităţii deosebite a colecţiei vizionate.
Gala "Avanpremiere" este cel mai important eveniment multibrand din Bucureşti, fiind realizată de "Avanpremiere Concept" şi partenerii speciali ai acestuia. Următoarea gală va avea loc la 4 februarie, la Teatrul Naţional Bucureşti.

×
Subiecte în articol: arte