x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale "Geniali" - Gica Hagi, genial si la audiente

"Geniali" - Gica Hagi, genial si la audiente

21 Mar 2005   •   00:00

Superproductia "Geniali", realizata de Antena 1 in colaborare cu Sagitarius Communication, a fost programul preferat de majoritatea romanilor vineri seara.

  • CULTURA/MASS-MEDIA
  • DIVERTISMENT. Hagi a fost mai tare decat Tom Cruise
    Ca si la prima editie, in care genialul sarbatorit a fost Florin Piersic, audienta in randul publicului din mediul urban a detasat net Antena 1 de celelalte televiziuni. Astfel, "Geniali" a avut, vineri seara, in intervalul orar 20:25-24:00, o cota de piata de 24,6%, in timp ce Pro TV, cu productia cinematografica "Raport special", a inregistrat doar 16,1% cota de piata.

    Spectacolul, care urmareste sa omagieze personalitati din toate domeniile, l-a avut, la aceasta editie, in fotoliul de sarbatorit pe regele Gica Hagi. Cel mai iubit sportiv roman al tuturor timpurilor a povestit, de-a lungul a multe ore de filmare, amanunte necunoscute publicului pana vineri din viata sa de sportiv sau cea de familie. Printre invitatii de onoare ai serii s-au numarat Ovidiu Ioanitoaia, Dan Petrescu, Gica Popescu, Gabi Balint, Cristian Topescu, Anghel Iordanescu sau fostul presedinte Emil Constantinescu, sau Stelu Enache si Ovidiu Lipan Tandarica. Prezentatori ai acestei editii au fost Mihaela Radulescu si Ovidiu Uscat.

    Minutul de aur al serii a apartinut tot Antenei 1. Astfel, la ora 22:25, "Geniali" cu Gica Hagi a inregistrat un rating de 14,8% si o cota de piata de 38,2%.

    ×
    Subiecte în articol: arte