x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale "Genialii" lui Valeriu Lazarov

"Genialii" lui Valeriu Lazarov

20 Sep 2004   •   00:00

Dupa 42 de ani de cariera, Valeriu Lazarov nu are de gand sa se odihneasca, asa ca a mai lansat o emisiune de succes, in Spania. Telespectatorii postului public spaniol, TVE, au ocazia sa-si vada vedetele omagiate intr-un show original, care promite sa faca un drum si prin Romania, "Geniales".

MIHAELA SUCIU

Spania are parte de unul dintre cele mai audiate show-uri de televiziune, "Geniales" ("Genialii"), produs de Valeriu Lazarov. Conceptul programului de televiziune este omagierea personalitatilor artistice ale scenei spaniole. Concha Velasco, Rocío Jurado, Carmen Sevilla, Miguel Induráin, Francisco Umbral, Julio Iglesias, Rocío Durcal, Alejandro Sanz, María Dolores Pradera sunt doar cateva dintre marile nume omagiate deja sau care urmeaza a fi omagiate in emisiunea realizata de Prime Time Communications.

Ideea emisiunii s-a nascut acum patru ani, cand a fost realizat un program special in centrul caruia se afla un alt artist foarte indragit, Tony Leblanc. La inceputul lui 2004 televiziunea publica spaniola, TVE, i-a propus lui Lazarov lansarea formatului. Din primavara, telespectatorii se bucura de prezenta pe micul ecran a vedetelor indragite, iar audientele spectacolului sunt pe masura asteptarilor, adica foarte mari.

RETETA. "Geniales", spectacolul-gala lansat in Spania, are o reteta aparent simpla, dupa cum a declarat insusi patronul Prime Time Communications in publicatia El Correo: "Nostalgie si modernitate". Care a fost obiectivul emisiunii? "Am vrut sa fim nostalgici, dar nu caraghiosi", sustine acelasi Lazarov. Personalitatile invitate in emisiune le povestesc celor de acasa viata lor, intamplarile, succesele, dezamagirile. Fiecare vedeta aduce un plus de emotie si valoare, necesare mai ales pentru publicul tanar care are nevoie de modele.

"Veteranul Lazarov", asa cum il caracterizeaza publicatia spaniola pe producatorul show-rilor de succes de la Antena 1 si TVR 1, intentioneaza sa aduca "Genialii" si in Romania. Cine va fi prezentatorul show-ului, ramane, deocamdata, la nivelul speculatiilor.

×
Subiecte în articol: arte