x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale GunsN’Roses, laSuper Bowl?

GunsN’Roses, laSuper Bowl?

de Alex Revenco    |    17 Feb 2011   •   21:02
GunsN’Roses, laSuper Bowl?

152485-03-07tv-25.jpgUn reporter american a lansat încă un zvon privitor la reuniunea Guns N’ Roses cu ocazia ediţiei din 2012 a finalei Super Bowl 47, de la Indianapolis.
Pe kent.sterling.com, Sterling susţine că „a participat la discuţiile preliminare de reunire Guns N’ Roses, în formula clasică, pentru a transforma Indianapolisul în Paradise City”.

REUNIUNE IMPOSIBILå. Această nouă speculaţie vine după ce Slash a declarat recent că este dispus să discute despre reu­nirea trupei doar dacă Axl Rose îl va suna pentru a-şi cere scuze. „Dar mărturisesc că nu mă aştept ca acest lucru să se în­tâmple prea curând”, a concluzionat celebrul chitarist.

NU EXISTA NICI UN PLAN. Replica lui Axl nu s-a lăsat aşteptată, el postând pe contul său de Twitter următoarele: „Indiferent de ce ar putea spune cineva, nu există – în acest moment şi nici nu a existat vreodată – nici un plan privitor la organizarea unui turneu împreună cu foştii membri ai trupei şi, cu siguranţă, nici nu se pune problema înlocuirii membrilor actuali. Acestea sunt doar speculaţii lipsite de orice fundament real”, a scris Rose.

 

Discuri pentru Player
Robbie Williams -The Greatest Hits 1990-2010. Noul single „Sha­me”, apărut la Virgin Re­cords/ EMI, este scris şi interpretat împreună cu Gary Barlow, fiind prima dată când cei doi înre­gistrează şi cântă împreună ca duet, dar şi prima lor colaborare de când Robbie a părăsit Take That, în 1995. „Shame” este extras de pe viitorul dublu CD „best of” al lui Robbie, ce va conţine 39 de piese.

Depeche Mode - Tour Of The Universe - Live In Barce­lona. Turneul i-a purtat pe Da­ve Gahan, Mar­tin Gore şi Andrew „Fletch” Flet­cher pe 102 scene, în 40 de ţări, unde au cântat pentru 2,7 milioane de oa­meni. Înregistrarea concertelor din 20 şi 21 noiembrie 2009, de la Palau St. Jordi, din Barcelona, se găsesc în trei variante: standard (2 CD + 1 DVD), edi­ţia Deluxe (2 DVD + 2 CD) şi Blu-Ray.

Roxette  - Charm School. După 25 de ani de carieră şi peste 70 de milioane de albume vândute, una dintre cele mai iubite trupe din lume revine în atenţia publicului cu un nou material, primul după zece ani (Room Service – 2001). Albumul a fost înregistrat în sudul Suediei şi la Stockholm de producătorii Clarence Ofwerman şi Christoffer Lundqvist, care au colaborat cu Per şi Marie.

×
Subiecte în articol: arte