x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Iglesias, vin de 19 ani

Iglesias, vin de 19 ani

de Alex Revenco    |    02 Aug 2007   •   00:00
Iglesias, vin de 19 ani

Cu o seară inaintea concertului de la Constanţa, cel mai indrăgit artist spaniol al tuturor timpurilor a vizitat Podgoria Murfatlar la invitaţia autorităţilor locale.

Cu o seară inaintea concertului de la Constanţa, cel mai indrăgit artist spaniol al tuturor timpurilor a vizitat Podgoria Murfatlar la invitaţia autorităţilor locale. Fin cunoscător al licorii lui Bachus şi unul dintre cei mai mari colecţionari de vinuri din lume, Iglesias nu putea rata intălnirea cu renumitele sortimente de vinuri romăneşti.

Cu ocazia turneului din Romănia de promovare a recentului său album "Romantic Classics", Iglesias a stat două săptămăni in ţară, iar in oraşele in care a poposit a savurat gustul preparatelor tradiţionale romăneşti. In completarea impresiei despre bucătăria tradiţională de la noi - care l-a incăntat cu adevărat - a fost programată vizita din celebra cramă.

VINURI VECHI. Acolo, artistul a gustat, printre altele, vinuri speciale (Lacrima lui Ovidiu 12), vinuri noi (Merlot Conu’ Alecu) şi, nu in ultimul rănd, vinuri vechi precum Cabernet Sauvignon din 1990. "Prezenţa faimosului interpret spaniol in podgoria noastră ne onorează. Totodată ne-a bucurat dorinţa lui Julio Iglesias de a incerca vinurile noastre la ele acasă. Pentru o persoană care apreciază licoarea bahică, degustarea renumitelor vinuri de la noi nu putea lipsi din program", a spus Cosmin Popescu, administratorul companiei Murfatlar Romănia. Şi de această dată alături de vinuri artistul s-a delectat cu măncare tradiţională romănească şi a ascultat muzică populară interpretată de un ansamblu folcloric.

×
Subiecte în articol: arte vinuri