x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

de Jurnalul National    |    24 Noi 2007   •   00:00
OLANDEZII, LA ODEON. In perioada 24-29 noiembrie, la Teatrul Odeon debutează Săptămăna Culturii Olandeze. Astă-seară şi măine, de la ora 19:00, vor avea loc reprezentaţiile spectacolului de dans The Autopsy Project, de Andre Gingras (Haga), iar la 27 şi 28 noiembrie, de la aceeaşi oră, este programat spectacolul de teatru nonverbal Vielfalt de Jakop Ahlbom (Amsterdam). Concertul Izalinei Calister & Band (Amsterdam), in care muzica tradiţională din Caraibele Olandeze se imbină cu ritmuri latino-africane şi jazz, are loc in ultima seară, tot de la ora 19:00. (C.D.)


FOTOGRAFII DE RÃ...ZBOI. Cunoscutul reporter de război al Antenei 1, Adelin Petrişor lansează astăzi, ora 11:30, la standul editurii Humanitas din cadrul Gaudeamus albumul "Corespondent de război", care cuprinde 160 de pagini cu fotografii inedite, realizate chiar de el in zonele periculoase ale planetei, de unde a realizat transmisiuni pentru Observator de-a lungul carierei sale: Irak, Afganistan sau inchisoarea de la Guantanamo Bay. Alături de Adelin Petrişor se vor adresa celor prezenţi jurnaliştii Vlad Petreanu şi Cristian Tudor Popescu, acesta din urmă semnănd şi cuvăntul inainte al cărţii. (O.M.B.)


SUGAR BLUE.
La concertul celebrului bluesman american Sugar Blue programat in această seară in Club Spice, de la ora 22:00, evoluează in deschidere grupul Trenul de noapte. Biletele de intrare costă 25 de lei, sunt in număr limitat şi nu garantează loc la masă. Rezervările se pot face prin e-mail: office@spiceclub.ro
sau la telefon 021-312.01.36. Impreună cu Rolling Stones, Sugar Blue a participat la inregistrarea albumelor "Some Girls", "Emotional Rescue" şi "Tattoo You" ieşind in evidenţă cu solo-ul la muzicuţă din "Miss You". (Alex Revenco)

×
Subiecte în articol: arte