x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

de Jurnalul National    |    14 Feb 2008   •   00:00
Info

14 februarie 2008: Timpuri Noi, Trupa Veche şi  Byron cântă live în trei cluburi din Bucureşti, în această seară. Concertele au loc în acelaşi timp, iar trupele “se rotesc”

TRIUMF LA BERLIN. Scurt­metrajul “O zi bună de plajă” al regizorului român Bogdan Mus­taţă a câştigat marţi seară Ursul de Aur la Berlinale Shorts. Pelicula spune povestea a trei puşti delincvenţi care sechestrează un şofer de tir şi o prostituată şi îşi fac de cap cu ei pe o plajă pustie. Juriul acestei secţiuni a fost format din actorul Marc Barbé (Franţa), producătorul Ada Solomon (România) şi actriţa Laura Tonke (Germania). Berlinale Shorts este una din secţiunile Festivalului de Film de la Berlin, care se desfăşoară în perioada 7-17 februarie. (O.M.B.)

 

 

DRAGOSTE LA CINEMA. Hollywood Multiplex şi Cine­maPRO îi serbează pe îndrăgostiţi ca-n poveşti, de la Valentine’s Day până de Dragobete. Cei care vor veni cu jumătatea la film vor avea parte de o mulţime de premii şi surprize, printre care şi ocazia de a se căsători la cinema. Până la 24 februarie, spiriduşii Sfântului Valentin vor colinda prin mall şi în apropiere de Piaţa Unirii pentru a recompensa dragostea trecătorilor cu premii şi invitaţii la o gamă variată de filme. (R.G.)

 

 

DE 3 X LIVE. Trei trupe – Timpuri Noi (foto), Trupa Veche, Byron – cântă live în trei cluburi din Bucureşti, în această seară. Concertele au loc în acelaşi timp, iar trupele “se rotesc” după ur­mă­to­rul program: Clubul Ţăranului – Trupa Veche (ora 21:00), Timpuri Noi (22:30), Byron (24:00); Old School-Preoteasa – Timpuri Noi (21:00), Byron (22:30), Trupa Ve­che (24:00); Backstage – Byron (21:00), Trupa Veche (22:30), Timpuri Noi (24:00). Biletul de intrare este 25 de lei în oricare dintre cele trei locaţii. Proiectul este intitulat “City Tour Live” şi este iniţiat şi promovat de CityFM (106,2 FM), post de radio profilat 100% pe mu­zi­că rock, cu o largă audienţă la “young intelligent people” şi la iu­bi­torii de muzică nouă, de calitate. 

 

TEATRU. Compania “Passe-Partout Dan Puric” va prezenta, la 21 februarie, la Sala Rapsodia, spectacolul de pantomimă “RencontreS”, ce s-a mai jucat la Luxemburg şi la Festivalul In­ter­na­ţi­o­nal al Artelor Spectacolului Uher­ske Hradiste din Cehia. RancontreS face parte dintr-o mişcare tea­trală care evi­den­ţi­a­ză talentul ce­lor care transmit publicului pro­­­­vocarea la gândire, iar scena­riul şi regia piesei sunt semnate de Dra­goş Huluba şi de Vi­oleta Totir. (G.B.)

×
Subiecte în articol: arte