x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info Cultura/Mass-media

Info Cultura/Mass-media

de Claudia Daboveanu    |    08 Noi 2007   •   00:00

Kulturfabrik a prezentat la Luxemburg la 6 noiembrie premiera producţiei teatrale "Mansardă la Paris cu vedere spre moarte", de Matei Vişniec, in regia lui Radu Afrim.

SANCŢIUNE CNA. Consiliul Naţional al Audiovizualului a mai sancţionat o dată OTV-ul cu intreruperea emisiei pentru zece minute. Vinovată de această amendă a fost emisiunea "Bomba zilei", de la 24 octombrie, in care a fost difuzată o inregistrare telefonică dintre Cătălin Botezatu şi Daniel Ciobanu, făcăndu-se afirmaţia că aceştia ar fi iubiţi, incălcăndu-se astfel art. 40 din Codul de reglementare in audiovizual. O dată cu această sancţiune, postul lui Dan Diaconescu a mai făcut un pas spre reducerea la jumătate a valabilităţii licenţei. (A.V.)

AFRIM, LA LUXEMBURG. Kulturfabrik a prezentat la Luxemburg la 6 noiembrie premiera producţiei teatrale "Mansardă la Paris cu vedere spre moarte", de Matei Vişniec, in regia lui Radu Afrim. Următoarele două reprezentaţii au loc la 9 şi 10 noiembrie. Regizorul afirmă că show-ul se indepărtează mult de viziunea regizorală a spectacolului omonim semnat tot de el acum trei ani la Naţionalul clujean. Spectacolul are o distribuţie internaţională: Constantin Cojocaru, Marja Leena Junker, Elena Popa, Luc Schiltz, Saoudi, Jérôme Netgen etc. (C.D.)

×
Subiecte în articol: arte