x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info Cultură/Mass-media 14 august 2007

Info Cultură/Mass-media 14 august 2007

de Jurnalul National    |    14 Aug 2007   •   00:00
Info Cultură/Mass-media 14 august 2007

Celebră in toată lumea pentru apariţiile live electrizante, orchestra Pink Martini (foto) va ajunge şi la Bucureşti in această toamnă.

RIŞTI ŞI… PIERZI. Merv Griffin, fostul om de televiziune devenit miliardar după ce a creat jocurile pentru televiziune "Rişti şi căştigi" şi "Roata norocului", a decedat duminică, la vărsta de 82 de ani, in urma unui cancer la prostată. Griffin s-a lansat in televiziune in 1950 şi a fost timp de 23 de ani prezentatorul propriului show, "The Merv Griffin Show". Conform revistei Rolling Stones, Griffin era proprietar a 17 hoteluri şi al unor cazinouri in Atlantic City, New Jersey şi Bahamas.

MARATON DE CIRC. Duminică seară, Festivalul Internaţional de Circ de la Sibiu s-a incheiat cu un spectaculos foc de artificii după un maraton de trei zile, in care cei mici, dar şi cei mari au putut urmări numere de magie, jonglerii, acrobaţii. Cei care şi-au dorit să desluşească tainele acestei arte au putut participa la atelierele de circ.

Festivalul, aflat la prima ediţie, a fost incheiat de spectacolul trupei franceze "La Salamandra", sibienii şi turiştii străini fiind captivaţi de spectacolul flăcărilor. (D. Titire)

PINK MARTINI. Celebră in toată lumea pentru apariţiile live electrizante, orchestra Pink Martini (foto) va ajunge şi la Bucureşti in această toamnă, in cadrul turneului de promovare a noului album, "Hey Eugene!". Organizat de Emag!c Entertainment, spectacolul va avea loc la Sala Palatului la 27 octombrie. Cu un sound inovativ, imbinănd influenţe variate, de la cuban-jazz şi muzică de cameră pănă la marşuri braziliene şi soundtrack-uri de filme "noir", Pink Martini şi-a etalat repertoriul multilingvistic pe scene celebre din intreaga lume. (Raluca Grinţescu)

×
Subiecte în articol: arte