x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Invitaţie: Tradiţii de Crăciun în Herăstrău

Invitaţie: Tradiţii de Crăciun în Herăstrău

de Oana-Maria Baltoc    |    17 Dec 2009   •   00:00

Prima ediţie a evenimentului "Tradiţii de Crăciun" ia startul astăzi în parcul Herăstrău şi îi va încânta pe bucureşteni până la 3 ianuarie cu teatru pentru copii, spectacole de muzică folclorică şi colinde.
 
Bucureştenii se vor putea bucura de atmosfera idilică de sărbători creată de căsuţele împodobite cu decoruri feerice de Crăciun, în vreme ce aleile parcului Herăstrău vor fi animate la final de an de un târg de produse tradiţionale, dar şi de o expoziţie gastronomică. Din program amintim şi recitaluri ale unor artişti precum Maria Buză, Andra, Analia Selis, Horia Brenciu sau Nicu Alifantis.

Cei mici sunt aşteptaţi la casa lui Moş Crăciun, se vor putea bucura de picturi pe faţă, se vor întâlni cu zâne şi spiriduşi şi se vor putea plimba gratuit cu trăsuri şi ponei. În seara de ajun, cei mici, dar şi cei mari sunt invitaţi la împodobirea bradului. Evenimentul îşi doreşte să aducă locuitorilor Bucureştiului atmosfera magică a Crăciunului întâlnită în preajma sărbătorilor în toate capitalele europene.

×
Subiecte în articol: arte