x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Julio Iglesias, cinci concerte

Julio Iglesias, cinci concerte

de Alex Revenco    |    22 Mai 2007   •   00:00
Julio Iglesias, cinci concerte

In a doua jumătate a lunii iulie, pentru prima oară, o vedetă de prim rang a muzicii internaţionale face un turneu la noi in ţară, cu spectacole open-air in căteva mari oraşe.



TURNEUL STARULUI SPANIOL IN ROMĂNIA
In a doua jumătate a lunii iulie, pentru prima oară, o vedetă de prim rang a muzicii internaţionale face un turneu la noi in ţară, cu spectacole open-air in căteva mari oraşe.


Biletele de intrare la concertele Julio Iglesias vor costa intre 50 şi 350 de lei, in funcţie de poziţia faţă de scenă. Toate concertele vor fi in aer liber şi vor avea loc după următorul program: 16 iulie - Parcul Rozelor din Timişoara, 19 iulie - Piaţa Mare din Sibiu, 22 iulie - Stadionul Municipal din Bacău, 25 iulie - Stadionul Cotroceni din Bucureşti, 28 iulie - la Constanţa "tot in aer liber, intr-un spaţiu neconvenţional care n-a fost stabilit incă", spun organizatorii.


CLASSICS. In cadrul turneului de promovare al noului disc, in 2007, Julio Iglesias a căntat in februarie şi martie in Statele Unite, in aprilie in America de Sud, iar din mai pănă in august in Europa. "Classics" este primul album inregistrat de Julio Iglesias in limba engleză, după "Crazy", in care interpretează căntece pop, rock şi country din repertoriul lui George Michael, Bee Gees, The Cars, Willie Nelson. A văndut peste 250 de milioane de albume in lumea intreagă şi din 1985 are o stea la Hollywood, fiind unul dintre puţinii artişti de origine hispanică imortalizaţi pe Hollywood Walk of Fame.

A fost omagiat şi de locuitorii din Miami, care i-au oferit un loc de onoare pe Aleea Starurilor Latine, in 1988 a luat premiul Grammy. De-a lungul carierei a văndut peste 250 de milioane de albume şi a obţinut peste 2.600 de discuri de platină şi de aur.


Opt copii din două căsătorii

Celebrul Julio Iglesias a devenit pentru a opta oară tată. Soţia sa, Miranda Rijnsburger, a născut un băieţel, Guillermo, la spitalul Mount Sinai din Miami Beach, Florida. Julio Iglesias a cunoscut-o pe Miranda in urmă cu 17 ani. Cei doi au impreună cinci copii: Miguel Alejandro (9 ani), Rodrigo (7) şi gemenele Victoria şi Cristina (5) şi mezinul familiei, Guilermo. Julio ( 63 de ani), mai are o fată şi doi băieţi dintr-un mariaj anterior, iar unul dintre ei, Enrique, a devenit star pop.

×
Subiecte în articol: arte iglesias julio julio iglesias