x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale La Polivalenta - Grupul pop No Mercy

La Polivalenta - Grupul pop No Mercy

de Alex Revenco    |    14 Noi 2006   •   00:00

La 7 decembrie, iubitorii muzicii pop isi dau intalnire la Polivalenta, la concertul No Mercy, cu Animal X in deschidere. Intr-o activitate de 11 ani, formatia condusa de Marty Cintron a reusit vanzari de peste 10 milioane de albume in intreaga lume si nenumarati fani.

La 7 decembrie, iubitorii muzicii pop isi dau intalnire la Polivalenta, la concertul No Mercy, cu Animal X in deschidere. Intr-o activitate de 11 ani, formatia condusa de Marty Cintron a reusit vanzari de peste 10 milioane de albume in intreaga lume si nenumarati fani. Printre cele mai mari hituri No Mercy se numara "Where do you go", "When I Die", "Missing", "Kiss You All Over", "Please don’t go".

FRANK FARIAN. Istoria formatiei a inceput in anii ’90, cand celebrul producator Frank Farian (Boney M, Milly Vanilly, La Bouche) s-a intalnit cu Marty Cintron, solist de origine portoricana (nascut la New York), pe care l-a remarcat intr-un club din Miami. Impresionat de Marty, Farian l-a invitat in studioul sau din Germania si cei doi au decis formarea unei trupe.

Dupa multe repetitii s-a nascut No Mercy, trupa care a "explodat" in 1996 cu o combinatie de ritmuri pop, dance, R&B si chitara spaniola.

×
Subiecte în articol: arte