x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Oameni si doi porci

Oameni si doi porci

29 Sep 2004   •   00:00

Un bulz este atunci cand iei mamaliga si-i pui branza-n ea. Cine stie mai multe sa se prefaca, in numele unor legi nescrise ale... aaa... bulzului, ca n-a citit bine si sa treaca repede mai departe, ca si cand n-ar fi citit nimic.

LUIZA LUPU - C(RAMPE)

Am vazut cum fac femeile-star bulz la Prima TV ("Vino, mama, sa ma vezi!"). In rolul femeilor-star - Adina (fosta Realitatea TV) si Cristina. Cum care Cristina? Cristina Teodorescu!

Cum care Cristina Teodorescu? Domne, da’ chiar ca sunteti fantastici! Cristina Teodorescu! Gagica aia de-a aparut si-n Playboy si care... ma rog... a mai facut niste chestii nu stiu cat de demne de atentia telespectatorului normal la cap, minte, inima si literatura.

Cristina a zis ca nu-i e frica atunci cand a stat cu branza-n mana. Adica, sa nu fiu rautacioasa: cand a stat cu mamaliga foarte fierbinte in care a bagat o bucata de branza (egal bulz). Pai, cum sa-i fie frica de-o bucata de branza? E ca si cum ai spune ca ti-e frica de o gaina dupa ce ai alergat-o, i-ai luat gatu’, ai jupuit-o si pe urma ai bagat-o in oala pe post de supa.

Adica, mai pe scurt, ca abia atunci ti s-a facut frica de ea, cand ai vazut-o clocotind in oala (ca si cum si-ar fi scos ghearele din apa, te-ar fi apucat de gat si te-ar fi tras cu putere dupa ea in oala).

Dupa capitolul branza a urmat, firesc, capitolul porci. Ei, aici tin sa citez o chestie pe care a zis-o, foarte inspirat de altfel, Cristina. Ea a zis asa (luati-va ceva de scris si notati-va): "Cred ca eu trebuie s-alerg dupa porci, nu porcii dupa mine". Faceti un efort si puneti-va mintea la contributie: deci cum ar veni se dau porcii si Cristina Teodorescu. In care porcii, hamesiti, alearga dupa o gagica (fie ea si Cristina Teodorescu) dotata cu doua bucati galeti cu mancare (mmmmm... yamyyyy). Cristina Teodorescu, fata de la oras, se duce frumos, ca o chelnerita perversa, cu galeata la doritor.

Numai ca doritorului ii este foame; in plus, in calitate de porc, este putin incapabil sa-si gestioneze sucurile gastrice pana vine chelnerita cu meniul. Nu-i asa ca-ti vine s-alergi dupa ea? Mai ales cand stii ce ascunde sub hainele alea labartate (mmmm... yamyyyyy!!!).
×
Subiecte în articol: arte